bugün
- alttaki yazara bir soru sor16
- en iyi aşk yaşayabilecek burç ikilisi9
- asla değişmeyecek fikirleriniz30
- mehmet şimşek13
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi16
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun18
- ali koç8
- zorunuza giden şeyler11
- kemal kılıçdaroğlu8
- kahve içmeden yapamıyorumcular20
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı54
- lord marcus amoralist poyomsos9
- fenerbahçe8
- yeliz yeşilmen dünyanın en güzel kadınıdır10
- fakirler umurumda bile değil dönemi23
- anın görüntüsü41
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği13
- karpuzcu libos panda9
- arda güler8
- kızlara yürüme taktikleri15
- telegram kullanan kızın namusu8
- chp den yeni anayasa için akp'ye destek10
- düşün ki o bunu okuyor12
- yazmayan erkek11
- mehmet barlas35
- sizce ben yakışıklı mıyım15
- hayattan keyif almak için öneriler14
- cono8
- tengir budun ile rakı içip bütün gece sohbet etmek8
- koyu yeşil göz14
- yazarların tehdit cümleleri14
- regl sancısı8
- menuet18
- misafirin yaramaz çocuğu8
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber22
- sözlükte bulunması bir şans olan yazarlar9
- kadınların güzel erkeklerin tipsiz olması9
- sözlük yazarlarına yakıştırdığınız meslekler22
- adolf hitler hayranı tipler8
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı9
- din bir zehirdir10
- akp'nin uzun süre iktidarda kalması8
- aldığınız en güzel iltifat39
- nazım hikmet14
- birinden iğrenmek için nedenler8
- insanlardan soğumak14
- sözlükten bir kıza mesaj atmak9
- sözlüğün en güzel online kızı13
- yaşar nuri öztürk11
- herkesle iyi geçinen insan24
Aslında Hala birlikte hareket ettiklerinin işaretidir. Gerçekten de bir plan var. Gerçekte ikisi de ne cumhuru ne milleti destekliyor.
"Açıklaması bizi bağlamaz" demek hiçbir şey söylememek mi yani?
Ümit Özdağ kesinlikle kılıçdaroğlunu destekliyor onu çok rahat söyleyebilirim. Çünkü istediği gibi bir mutakabat metni hazırladı.
Devlet bahçeliye de bir şey diyemezler.
bunlar birlikte gizli gizli bir şeyler karıştırıyorlar ama hadi bakalım...
ulan adam canını dişine takmış, kılıçdaroğlu kazansın, cehennemin kapıları kapansın diye uğraşıyor.
dünden beri kaç tv kanalına, kaç canlı yayına çıktı. saatlerce program yaptı, bugün sabah fox tv'deki çalar saat programında yorgunluktan gözleri kapanıyordu adamın.
yine de bugün 7-8 tane tweet attı, attığı tweetler 13 milyondan fazla görüntülenme aldı.
televizyonda, youtube'da, twitterde, instagramda, sokakta...adam her yerde kılıçdaroğlu kazansın diye uğraşıyor, daha ne yapsın bu adam...
yapmayın...ayıp ediyorsunuz...
dünden beri kaç tv kanalına, kaç canlı yayına çıktı. saatlerce program yaptı, bugün sabah fox tv'deki çalar saat programında yorgunluktan gözleri kapanıyordu adamın.
yine de bugün 7-8 tane tweet attı, attığı tweetler 13 milyondan fazla görüntülenme aldı.
televizyonda, youtube'da, twitterde, instagramda, sokakta...adam her yerde kılıçdaroğlu kazansın diye uğraşıyor, daha ne yapsın bu adam...
yapmayın...ayıp ediyorsunuz...
He he seçimden önce saatlerini ayarladilar.
Operasyondaki askerler gibi el ve parmak isaretleriyle anlasiyorlar simdi pusidalar uygun zamanda komando girisiyle indirme yapacaklar.
Bir holivud film repligi
" Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun,sivilceler"
Operasyondaki askerler gibi el ve parmak isaretleriyle anlasiyorlar simdi pusidalar uygun zamanda komando girisiyle indirme yapacaklar.
Bir holivud film repligi
" Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun,sivilceler"
iki üç gün önce benzer şeyler yazıp, eksi yedim.. konuya matematik problemi olarak bakarsak, eşitliğin iki tarafı birbirini tutmuyor.
Varlık sebebi birbirinin açıkça ve fiilen yok edilmesi olan parti ile, birbirlerinin varlık sebebine zıt iki mutabakat imzalıyorsun ve kimseden ses çıkmıyor.
Bu partilerden biri, hafta içerisinde karşıt grupla ittifak yapan, bire bir aynı düşünceye sahip ittifak ortağını bırakıp da gelmiş oluyor.
Bundan da şüphe etmeyip, neye bakacağız?
Varlık sebebi birbirinin açıkça ve fiilen yok edilmesi olan parti ile, birbirlerinin varlık sebebine zıt iki mutabakat imzalıyorsun ve kimseden ses çıkmıyor.
Bu partilerden biri, hafta içerisinde karşıt grupla ittifak yapan, bire bir aynı düşünceye sahip ittifak ortağını bırakıp da gelmiş oluyor.
Bundan da şüphe etmeyip, neye bakacağız?
Eee işte şöyle böyle deyip biri Bi tarafa diğeri Bi tarafa yanlarsa seçime 5 6 gün kala sivilceli ergenler komplo teorisi üretip durur.
Siyasiler kafasına göre takılıyor merhaba reis ile 4 5 yıl daha.
Siyasiler kafasına göre takılıyor merhaba reis ile 4 5 yıl daha.
Oyun böyük yeğenim triplerine girmenin alemi yok. Sinan ogan muhtemelen Azerbaycan yönlendirmesiyle erdoğanı tercih etti. Özdağ ise son şansı kalan kk ile protokol imzaladı. Türk milliyetçileri yine parçalandı ve bölündü. Olan bu işte.
güncel Önemli Başlıklar