bugün
- sokak kazları acilen itlaf edilmelidir15
- bu entry eksi 20 oy alırsa sözlüğü bırakırım10
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar16
- selman öğüt12
- pide yapabilen erkek19
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- hotchner from bau28
- evliliğin gereksiz olması22
- ışıkhızının evrenin hız limiti olması10
- mirarskaya12
- hotchner from bau silik olsun kampanyası8
- recep tayyip erdoğan16
- döverek seks yapmak8
- 0 0 7 nickli yazarın ne bakıyon la ile derdi12
- yabancı dillerle özdeşleşen ülkeler10
- erkeklere yaranmak için kadınları gömen erkek10
- fenerbahçe16
- sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam12
- zeki entelektüel ve saygılı erkek11
- zeki trolllere hasret kalmak10
- nervio18
- kaslı bir erkeğe sahip olmanın dayanilmaz hazzı10
- beni seven var mı aranızda8
- lisede hoşlandığınız kişi ile yaşadığınız şeyler16
- insan olmaya ceyrek kala'dan özür diliyorum10
- nervio'ya aşık olmak11
- merhabalar yokluğumda ilgisiz kalan sözlük kızları8
- henry kissinger13
- ölümlü dünya 29
- allah15
- namazi kacirmamak8
- covid aşısı olanlar ölecek mi19
- saraca silsüpüroğlu15
- nervionun kedisi15
- gece tuvalete giderken nervionun kedisini görmek8
- kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları9
- skywell'in türkiye'ye fabrika kurması10
- sözlük kızları an itibariyle korumam altındadır14
- rus kızı vs türk kızı16
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir14
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- iremga25
- arkadaşlar kafanız nasıl13
- sözlük yazarlarının bulunduğu yerin hava durumu11
- saraca14
- üniversitenin beyni köreltmesi8
- canoo9
- manyak olmaya karar verdim aykolik düeti9
- uzun bir yolculuğa başlarken dinlenecek şarkılar8
- grup seks partisinde evlenme teklif eden erkek9
- yapılışı merak edilen şeyler12
Bütün akp’liler kılıçdaroğlu taraftarı.
Bu da garip.
Ent.
Bu da garip.
Ent.
Tipitipe kaldı atatürkün partisi.
Kurultayla gittim diye beni cıvata sandınız..
Barış yarkadaşı kapının önüne koyarsa +1 alacak kişi.
Erdoğan'ın yeni yardımcısı.
Seloya ve kavalaya selam çakarak şimdiden ülkenin yüzde yetmiş beşinin tiksindiği adam haline gelmiştir.
Chp yüzde 25ten fazla oy toplayamaz bu kafayla, o zaman ne değişti, niye değişti?
Seloya ve kavalaya selam çakarak şimdiden ülkenin yüzde yetmiş beşinin tiksindiği adam haline gelmiştir.
Chp yüzde 25ten fazla oy toplayamaz bu kafayla, o zaman ne değişti, niye değişti?
hayırlı olsun. umarım faydalı işler yapar küçük enişte.
yeni bir kk dönemi başlayacak. chp'de hiçbir değişim olmayacak yani. bu adamın alacağı oy %25'i geçmez. kk gibi akapeye hizmet eder durur. chp'nin hak ettiği başkanlar tanju özcan veya ekrem imamoğlu. onları da chp'nin başına geçirmezler işte. akapeyi sürekli iktidarda tutup hazineden gelen paraları yemek varken kim ne yapacak iktidarı değil mi?
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi...
Yazık...
Yazık...
Bir cacık olmaz. Değişim miş. Kafa aynı kafa.
Değişen bir şey olmadı. CHP bitmiştir.
e kim olacaktı genel başkan. ben olsa mıydım yani.
değişim değişim dediler sağ koltukta oturan bugün genel başkanlık koltuğunda. kişiler değişmiyor koltukların yeri değişiyor.
Oy ben şok çok şey değişti pirom gitti pirom geldi siyasetçi gitti siyasetçi geldi süper büyük değişim.
selahattin demirtaş ve kavalaya selam gönderip, atatürkçüyüm demesi mükemmel başkanlığının özeti olacak.
ilk icraatı kilicdar yandaşlarını partiden silmek olmalı.
Umarım chp yeniden ayağa kalkar.
Umarım chp yeniden ayağa kalkar.
selo dediğin herif PKK nın siyasi uzantısı meclisin kravatlı terörist partisi HDP nin eşbaşkanı. Kavala ise siyonist sermayenin ana kollarından George sorosun türkiye temsilcisi. bu ikisinin sicili Cezayir lokantasında Türkiye’de sözde Ermeni Soykırımı’nı savunan, PKK’ya destek veren veya AB tarafından himaye edilen toplantılara ev sahipliği yapmasından ileri geliyor. gezi olaylarının arkasında da Kavala var. tıpkı 6-7 Eylül olaylarının fitilini ateşleyen Selo, demirtaş gibi. ab bu ikisini destekliyor ve hararetle serbest kalmalarını savunuyor. bunlar sosyalist yada anti emperyalist filan da değil ha. alenen türkiyenin parçalanma sürecinde rol oynayan iki aktif hain. işbirlikçi. bunlar da onların oylarını alacaklar ya, ondan selam söyleyip duruyorlar. kirli siyaset yani.
CHP gibi Kuvayı milliye ruhundan gelen bir partinin başında olan, ve yeni seçilen liderlerinin selam gönderdiği şu heriflere bak. ondan sonra otur çay demle. yenilikçi hareket bölücülere hizmet ediyor bunun adına da demokrasi diyorlar. işte türk siyasetinin içinde bulunduğu vaziyet. yazık. içler acısı durumlar bunlar gerçekten. bunların vatana millete ne hayrı olabilir ki? koskoca bir hiç...
CHP gibi Kuvayı milliye ruhundan gelen bir partinin başında olan, ve yeni seçilen liderlerinin selam gönderdiği şu heriflere bak. ondan sonra otur çay demle. yenilikçi hareket bölücülere hizmet ediyor bunun adına da demokrasi diyorlar. işte türk siyasetinin içinde bulunduğu vaziyet. yazık. içler acısı durumlar bunlar gerçekten. bunların vatana millete ne hayrı olabilir ki? koskoca bir hiç...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar