bugün

Bu devirde helal olsun denilecek kızdır.
Hayret ettim. Kariyerinde başarılar diliyorum.
Başka bir kız olsaydı; o fizik ve güzellikle... Neyse!
Kendine ait iş yerinde kasiyerlik yapıyordur belki. Belki de sevgilisinin yeridir. Arkadaşlarımdan biri sevgilisini kasaya geçirmişti, dükkanı soyup soğana çevirip sırra kadem basmıştı karı. O hikaye aklıma geldi. aman ha gençler güvenmeyin sikerler .
Çok güzel diye illa orospu mu olacak biraz saçma bir söylem olmuş.
A101 de ki sarışın, mavişten mi bahsediyorsun?
orospu olmasına gerek yok zengin koca bulur ama onun yerine kasiyer.
Bir insanın Tipinin güzel olması eşit değildir parasal fazlalığa sahip olması, o yüzden şaşırmaya gerek yok.
insanı derinden üzen durumdur. Kezolar dururken çok güzel kız neden kasiyerlik yapar adaletin yok dünya.
Ne güzel namusuyla para kazanıyor işte.
genelevlerde ne idüğü bellirsiz adamlarla sevişip namussuz bir kadın olarak para kazanmasından yeğdir.
var bizim bimde. o kadar alışverişe gitmemden bakalım ne zaman şüphelenecek.

evet.
fizikleri de varsa, mankenlik denemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Öyle bir şey Göremezsiniz. Benzin alan ambulans gibi bir şey...
insanı derinden üzen durumdur. Keşke bu kızlar kasiyerlik yapana kadar malum şahıs onların yerine sırtında taş taşısa.
Şöyle olmadığı için takdir edilesi güzel kızdır.

https://youtu.be/CHUg68Rx04g?si=VrXQMyEpTlTiU7xL
bizim oradaki a101 deki kız . öyle güzelliği var ki anlatılmaz .. hayırlı işler .
bizim oradaki a101 e girdim bir gün. kasada bir kız. ben kadın halimle aman allahım dedim bu nasıl bir güzellik. cilt parlak, ağız burun biblo gibi.
çıktım işimi bitince. dayanamadım geri döndüm.
allah vergisi bir güzelliğiniz var söylemeden edemedim dedim.

"ya değil" dedi. "nasıl" dedim? "nasıl değil"..
estetikmiş yüzü boydan boya.
olsun dedim. güzel yapmışlar.
gayet normal bir durum. market alış verişlerinde pek çok güzel kızla tanışıyorum. kasada ödemeyi yaptıktan sonra birbirimize gülümsüyoruz.
Aslında sokakta yürüyen ya da toplu taşıma kullanan güzel hatun da enteresandır. Çok rahat zengin ve arabalı bir tipi kafalayıp kendine hizmet ettirebilir halbuki.
kari - yerli değilse adriana lima olsa umrumda olmaz *
Rusya'da avrupa'da falan boldur.
görsel
güncel Önemli Başlıklar