bugün
H
hazret ktc1 gün önce
sözlüğün en sevilen yazarı
Şüphesiz ki turkmen begi dir. 100 artı alsın bırakırım dedim 30 eksi geldi. 30 eksi alırsam bırakırım dedim artıları yığmışlar. Teşekkürler sözlük. Sevilmek güzel şey hakkaten.
H
hazret ktc1 gün önce
ben geldim dağılın
benim geldiğimi ifade eder. dağılmak elzemdir.
H
hazret ktc16 gün önce
sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim
Yanlış şarkı söyleme şekli. Doğrusu aşağıda. https://youtu.be/f6SaiU4wrQU?si=lwmdBrofpga33Cns
H
hazret ktc16 gün önce
karton toplayan piç
(img:#2428400)
H
hazret ktc17 gün önce
arkadaşlar ben şişman miyim
deyin qurrrrrranıma.
H
hazret ktc17 gün önce
apo piçtir piç kalacak
daha düne kadar medya ve siyasi parti temsilcilei tarafından "bebek katili, terörist başı, eli kanlı terörist vb." sıfatlarla anılan piçin bugün itibarıyle sıfatının en yumuşak haliyle "terör örgütü lideri" olarak değiştirilmesi ve millete şirin gös… devamını gör
H
hazret ktc17 gün önce
büyük oyunu görmek
komplo teorisyenlerinin, olayı çözmekte kullandığı yöntem. biz sıradan vatandaşlar göremiyoruz, boşa gözlerinizi kısıp falan bakmayın.
H
hazret ktc26 gün önce
gocu bak bi
Eheheheheh. (img:#2476905)
H
hazret ktc26 gün önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
hazret ktc27 gün önce
nervio ile travertenlere gitmek
ilginç bir turistik deneyim olurdu hiç şüphesiz.
H
hazret ktc28 gün önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
H
hazret ktc29 gün önce
arap gel kuçu kuçu
Özellikle 90-93 neslinin çocukken simsiyah köpek gördüğünde gerçekleştirdiği hitap biçimi. Arap gel oğlum, gel kuçu kuçu.
H
hazret ktc1 ay önce
arap gel oğlum
adı `arap` olan bir köpeği çağırma biçimidir.
H
hazret ktc1 ay önce
gocu bak bi
H
hazret ktc1 ay önce
gocu bak bi
H
hazret ktc1 ay önce
habire12 adamdır
eyvallah cano , senin nezdinde hakkımı teslim eden tüm harbi yuvzırlara selam olsun.
H
hazret ktc1 ay önce
şarap içemeyen erkek
Yani ne yazık ki halk arasında gülüşmelere sebep olur. Her alkolü tamam ama bu midemi bozuyor arkadaş. Tuvalete gönderiyor, anlayın işte. Asla içmem o sebeple.
H
hazret ktc1 ay önce
kıl erkeğin süsüdür
tamamen katılınan önermedir. ~süs köpeği gibiyim amk.~
H
hazret ktc1 ay önce
gocu meriç
destanlardan bir destan, ulu gocu meriç in namını yedi sözlükte haykıran bir şaheserdir. işit imdi ey yâren, bir acayip feryâd imiş, "Kardeşimsin" diyerek, kalbe sinsi sızarmış. "Gocu" derler adına, güya candan bir candır, Lakin o masum cemalin… devamını gör
H
hazret ktc1 ay önce
hazret ktc
adama müebbet mi verdiniz de gitti yeni üyelik açtı lan? ben moderatörlerin annelerine haram yoldan girdim de bu kadar çaylak yemedim diyeceğim de 18 ay falan yemişimdir ahahhaha. neyse, hoşgelmiş. bu kadar kolay yazar olunabildiği için çaylak, uç… devamını gör
H
hazret ktc1 ay önce
günün tweeti
gün içinde twitter'da takılırken göze çarpan ve beğendiğimiz bize göre günün tweeti niteliğini taşıyan tweetlerin tümüdür.
H
hazret ktc1 ay önce
merak ediyorsan yaz
merak ediyorsa yazsın.
H
hazret ktc1 ay önce
kız arkadaşa alınabilecek hediyeler
cesit cesittir. bakalım 8 senelik ilişkimdeki butun hediyelerini hatırlayabilecek miyim: -22 yasındaydım hayatıma girdiginde. ilk hediyesi bir bere oldu. kırmızı turunculu tatlı bir bere. o hediye ilk oldugu icin benim için o kadar anlamlı ki arada… devamını gör
H
hazret ktc1 ay önce
sözlük yazarlarına gelen son mesaj
En son vodafone attı. Bir geçmiş olsun demediği kaldı amk.
© copyright 2005 - 2026