entry'ler (2177)

victor osimhen

haberlerden anlaşıldığı kadarıyla 40-45 milyon euro da verseler araplar gitmek istemiyor öncelik olarak. avrupa'dan galiba 10-15 milyon civarı teklifler geldi ve iyi bir para olmadığı için gitmedi.

muhtemelen osimhen'in önceliği şöyle;

-manu, juventus, chelsea 15 milyonun üstüne çıkana kadar zorlayalım.
-galatasaray'dan 20-25 civarına zorlayalım.
-olmadı araplara 40 milyon üstüne gideriz.

buna benzer bir metodla yazı geçirecek. ben 25 milyon maaşla bonservisle osimhen almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. ama gs'de bu kadar sıcak para var mı onu bilmiyorum. leroy sane gelmiş, bir de osimhen çekersen her türlü süper lig şampiyonusun hatta seriyi 4-5-6 sezona kadar uzatırsın, artık avrupa kupası hedefi olan takıma dönüşür seviye atlarsın böyle imkanları değerlendirerek.

peşin peşin haziran'da araplara gitmediği için takdir ediyorum. 3 sezonda 115 milyon euro reddetmek için zor bir para.

leroy sane

bu vizyondan ötürü gs yönetimini kutluyorum.

29 yaşında, bayern münih'in 10 numarası, almanya milli takım oyuncusu sane galatasaray'a geldi.

kimin ne beklentiyle orgazm olacağı, kimin nasıl bok atacağı zerre umurumda değil şu an. azıcık beyni olan her futbolsever, bu adamın zaha'dan ve ziyech'ten çok daha büyük bir futbol ismi olduğunu biliyor.

belki efsane olur, belki ortalama seviyede kalır adapte olamaz. ama ortalama performansta bile süper lig'in zaten üstünde iş yapar, bu adamın katkısını avrupa maçları ile ölçersin ligin zaten üstünde gs kadrosu.

bonservissiz şekilde avrupa'da alınabilecek en iyi oyuncuydu belki de. hayırlı uğurlu olsun.

şampiyon galatasaray

üst üste 3 sene gerçekleşmiş hadisedir. türk futbolunda galatasaray'ın 4 sene üst üste yaptığı 2000'den beri yapılmış ilk uzun seridir.

galatasaray

4 sene üst üste şampiyonluk çocukluk dönemime denk geldi pek idrak edemedim. ama 30'lu yaşlarımda bana çatır çatır 3 sene üst üste şampiyonluğu gösterdi.

2015'te 4. yıldızı,
2025'te 5. yıldızı gösterdi.

sana gönül verdiğim günden bir gün bile pişman olmadım.

canımız, ciğerimiz, galatasarayımız. bugün coşku ve aşk ile meydanlardayız inşallah.

14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı

osimhen bu maçta duble yaptı ve Türkiye'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu rekorunu kırdı.

laf edenlere girsin attığı her bir gol, ayrı ayrı.
fanatik olabilirsiniz ama bu kadar mal olamazsınız, ciddi ciddi osimhen'e laf ettiler bu ülkede.

victor osimhen

trabzonspor'a da gol atarak dört büyükleri tamamlamış oldu.

35 golle bir sezonda en çok gol atan galatasaraylı yabancı oyuncu olarak jardel'i geçti.

bunu yapabileceğini öngörmüştük, sakatlık kaza bela olmadığı sürece 40 gole kadar yolu var demiştik.

manchester, chelsea, milan kim alır bilmiyorum ama inşallah 4-5 sezon sonra bize geri dönecek.

14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı

galatasaray'ın sürklase edici bir galibiyetle kupayı müzesine götürdüğü maçtır. evet osimhen'e şükranlarımızı sunuyoruz ama takım olarak galatasaray yekün halde domine edici bir performans gösterdi.

yaz tahtaya bir daha. galatasaray 19. kez türkiye kupası'nı aldı.

jose mourinho

soru; Bu sezon 31 farklı 11 tercih ettiniz. Tamamen rakibe göre mi değişiyor, yoksa kadroda problem mi görüyorsunuz?

küstahın cevabı; "25 adet bozuk param var. Bunları havaya atıyorum. Masanın üzerinde kalan oyuncular oynuyor. Düşenler kulübede oluyor. Hafta sonları da gece kulüplerine gidiyorum keyif alıyorum. ilk 11'imi böyle belirliyorum."

dünyanın en normal, sıfır tahrik içeren sorusu. 25 tane bozuk para atıyormuş. lafa bak, saygısız küstah herif. bu tavır artık genel olarak türkiye'ye, türk futboluna saygısızlık. umarım al qadsiah'ın başına geçer, bu adamın bize böyle davranıp leeds united, newcastle gibi bir ingiliz takımına gitmesini görmek istemiyorum. senin layığın arabistan.

galatasaray fenerbahçe farkı

galatasaray'ı son 30 yılda 13-14 farklı başkan yönetti. feneri 2 tane adam yönetti. ali şen'in, ali koç'un ve aziz yıldırım'ın fener başkanıyken ülkeye yaşattığı gerginlikler, beslendikleri hamaset ve çirkef tavırların neredeyse hepsi birebir aynı.

fenerin başkanları eğer şampiyon olamadıkları sezon şampiyon olan takım galatasaray değilse 1 yıllık daha kredi kazanıyor, genelde gs şampiyon olunca koltukları çatırdıyor, çünkü gs'yi geçmek onlar için başarı için yeterli.

galatasaray'ın kongrelerinde 1000-1500 kişi oy kullanır, aristokrat görünse de taraftarın istediği olur. başkanlar ibra edilip edilmemek üzere kritik kongrelere hazırlanır.

fenerbahçe kongrelerinde 20-25 bin kişi oy kullanır, kadıköy'de pazarcı bile oy atar ve kongrede konuşur, aynı adamı güya daha demokratikçe seçerler.

tff nin süper kupa formatını değiştirmesi

benzer formatlar avrupa'da da denendi diye biliyorum. geçmişteki cumhurbaşkanlığı kupası + başbakanlık kupası birleşmesi gibi bir şey oldu.

bu şekilde tatsız olacağını düşünüyorum gerek yoktu, zaten takımlar sezon başında hazır olmuyor. hazırlık maçı formatındaki kupada gerginlik ve heyecan yaşanacak.

10 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı

trabzonspor elinden geldiği kadar direndi. ilk yarıda pozisyonlara da girdi. galatasaray ikinci yarıda kalitesiyle kazandı.

son 3 maçta 1 puan şampiyonluğa yetiyor. galatasaray şampiyo.

2024 2025 trendyol süper lig şampiyonu galatasaray

son 3 maçta 1 puan gerekiyor. rehavet yok şımarma yok. kayserispor ile berabere kalmak için var gücümüzle çalışmalıyız.

4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı

en nesyri ilk 20 maçta sadece 5 gol falan atmıştı rezil bir başlangıçtı. ocak-şubat aylarında çoğu kek maçlar olmak üzere gol atma serisi yakaladı ve ciddi ciddi osimhen ile kıyasladılar. mourinho mağlup olduğu halde forvet diye bunu oyundan çıkardı şu maçta o kadar kötüydü.

adam gol atmayı bırak derbilerde, kritik maçlarda sahanın en kötüsü en silik ismi oluyor. leylek bacaklı, ayağıyla gol atamayan orta sınıf bir forvet. osimhen ile kıyaslayan da zeka taneciği bile yoktur.

4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı

fenerbahçe'nin 3 tane penaltısı verilmemiş.
fenerbahçe yenilgiyi hak etmemiş.
ligin şampiyonu baştan belliymiş.

ben demiyorum ha, bu jose mourinho denen bunak diyor.

alın lan special one'ınınızı, bu hunilik çirkef deliye isterseniz 15 milyon euro tazminat verin isterseniz her ay ağlata ağlata taksitle ödeyin şimdi.

beşiktaş'ın fenere koyduğu maçtır.
jose mourinho ilk 5'e karşı bir kez daha galibiyet alamadan sezonu bu özelliğiyle tamamlamıştır.

bülent uygun

28 yaşındaki kızını kaybetmiş. allah sabırlar versin.

victor osimhen

35 maçta 30 gol. 62 dakikada 1 gol atmış. istatistiğe bak.

bu adam 4 hafta geç geldi. türkiye kupası grup maçlarında oynamadı. uefa'da malmö,rfs maçlarını kaçırdı. adana demirspor sahadan çekildi. ilk adana maçında da yoktu.

bu saydığım tırışka maçlarda oynasa 40 gole ulaşabilirdi olağanüstü bir istatistik.

istatistikten öte muhteşem bir karakter. keşke bizimle kalsa.

galatasaray kadrosu vs fenerbahçe kadrosu

galatasaray'ın ilk 11 kalitesi, fenerin geniş kadrosu daha iyi.
galatasaray'da 5-6 tane belli başlı çok kaliteli oyuncu var, fenerli mevkidaşlarından bariz üstün.

muslera,
davinson sanchez,
lucas torreira,
barış alper
icardi
osimhen.

şu 6 adam galatasaray'ın kemiği, üstünlük alameti.

jose mourinho

ali koç ne yapsın acaba, bunu getirmiş, talisca'yı, skriniar'ı indirmiş, 18-19 yaşında çocuklarla oynayan kayserispor'u yenmek için haaland, mbappe mi gerekiyor?

rezalet bir hoca.
kendi evinde 2 kez gs'ye yenildi.
hiçbir derbiyi kazanamadı.
uefa'da az alsın 25. oluyordu averajla üst tura kaldı.
rangers'tan kadıköy'de 3 yedi açıklaması yok.
aylardır kazamayan samsun'u yenemedi.
küme takımına evinde maç verdi.

kaç defa rezil olacak?
sırf şu herifin yaptığı çirkefliklere sahip çıktınız diye laf söylemiyorsunuz.
galatasaray kulübesine maymun demesi yanlıştı, mağdur görüp sahip çıktınız.
okan buruk'a saldırması yanlıştı, tahrik var deyip sahip çıktınız.

hiçbirinde sportif başarı yok bu olayların.

bu manipülatör herif hala hedef tahtasında değil.

bu beraberlik tamamen jose mourinho'ya yazar ama hala taraftar ali koç'a kızıyor.

gs'nin başında rijkaard varken ertuğrul sağlam şampiyon oldu.
fb'nin sol beki roberto carlos'ken gs hakan balta ile şampiyon oldu.
gs'nin forveti drogba iken fb moussa sow ile şampiyon oldu.

alın kariyer mastürbasyonunuzu boş boş kendinizi avutun. akıllanmaya niyetiniz yok.

20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı

sonradan oyuna giren kayserisporlu oyuncular;

2007 doğumlu kayra cihan, (bu sezon ilk kez girdi, hayatındaki ilk süper lig maçı)
2003 doğumlu eray özbek
2004 doğumlu talha sarıaslan.

küme takımı, 6 tane eksik oyuncusuyla, sezon boyu 300-500 dakika anca süre alablen paf takım oyuncularını sahaya sürerek fenerden puan aldı.

bu bir jose mourinho fiyaskosudur.

ali koç, acun ılıcalı konuşulacak maç değil.

jose mourinho denen adam bitik bir bunaktır. bunun geçmiş kariyeriyle kendini avutanda gram akıl yoktur.

şu rezaleti herhangi bir türk hoca yaşasa yerin dibine sokarsınız bugün hale kimse mourinho demiyor.

elinizde patladı değil mi lan kariyeriyle avunduğunuz hoca?

special one'ınızı çoluk çocukla hoplattılar.

sevgili edinmekten vazgeçmek

ortalama date masraflarının 1500 tl civarına dayanmasıyla vazgeçtiğim hadise.