bugün
- arkadaşlar yarın 13 00da gay oluyorum11
- kuzeniyle evlenen tip9
- sevgilisi yanında olan kıza bakmak12
- incir yemek8
- üstteki yazara aşık ol17
- geceye bir şarkı bırak8
- sözlükte ekşi sözlük hesabı olan üyeler21
- gecenin şarkısı8
- gece sizi kovalayan kesik kafalı bıçaklı adam11
- evrim teorisi13
- ben de oradaydım denilen tarihi olaylar14
- bir kızı etkilemek için yapılabilecekler19
- kadınları siklememek10
- hafta sonu ne yapacaksınız15
- üstteki yazarın burcunu tahmin etmek19
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin34
- koca parası yiyen varoş kadınlar11
- 165 boyundaki kız11
- thusnelda28
- nazi almanyası teslim olmadan 1 gün önce11
- bizans kökenli olma ihtimaliniz17
- yunus emre14
- hz muhammed16
- fenerbahçe9
- suriyelilerin azez emniyet müdürlüğünü basması26
- eren isimli erkeklerin genel özellikleri11
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular8
- kız çocuğunu üniversiteye yollayan gavat baba16
- sırf götü güzel diye bir kıza iyi davranmak15
- yengeniz sözlüğe girmeme izin vermiyor11
- nasihatler9
- boğaz köprüsünden atlamak17
- türk dizi tarihinin en iyi 5 dizisi18
- meral akşener'in efsane konuşması11
- erkeksi bayan buse10
- sormuşlar dervişe15
- nur yüzlü yazarlar12
- istenen şeyi dillendirince gerçekleşmemesi10
- balı fazla kaçıran ayı20
- utangaç yazarlar sıralı tam liste10
- kocamdan para almaya utanıyorum11
- erkek poposu9
- en sevilen yeşilçam replikleri23
- honeycoc59
- şeriat25
- noldu bize sözlük13
- dünyanın merkezi istanbul13
- true'dan kız mısın mesajı almak13
- düzce de acı bal yedikten sonra bayılan ayı9
- kadın dediğin nasıl olmalı24

sevdiği entry'ler
ekşisözlükteki oktroller kuduz gibi saldırdığı için vermeliyiz. bu benim için yeterlidir. zira sizde oktroll iseniz ve kuduz köpekseniz vermeyebilirsiniz. kılışdaroğluyla hdplilere gül verirsiniz.
eskichpspor.
eskichpspor.
100 sonrasında yaşayan daha adam olamıyor amk kime gönderme yapıyorsunuz lan ?
islam peygamberine küfretmemiş yazardır kendileri.
ümmetçilik:Ümmetçilik veya Pan-islamizm, ilk olarak 19. yüzyılda islam liderleri tarafından ortaya atılmış, Müslüman nüfusun fazla olduğu tüm ülkelerin tek bir çatı altında birleştirilmesi düşüncesidir. Osmanlı Devleti'nin çöküş döneminde Avrupa'nın saldırılarına karşı bir kurtuluş düşüncesi olarak görülmüştür.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cmmet%C3%A7ilik
islam peygamberine küfür söz konusu değildir sadece siyasi bir fikre küfür söz konusudur.
not: frank sen önce nick altındaki soruma cevap ver.
ümmetçilik:Ümmetçilik veya Pan-islamizm, ilk olarak 19. yüzyılda islam liderleri tarafından ortaya atılmış, Müslüman nüfusun fazla olduğu tüm ülkelerin tek bir çatı altında birleştirilmesi düşüncesidir. Osmanlı Devleti'nin çöküş döneminde Avrupa'nın saldırılarına karşı bir kurtuluş düşüncesi olarak görülmüştür.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cmmet%C3%A7ilik
islam peygamberine küfür söz konusu değildir sadece siyasi bir fikre küfür söz konusudur.
not: frank sen önce nick altındaki soruma cevap ver.
Memleket partisi'ne üye olduk, e-devlet'ten ekran görüntüsü paylaştık hala perinçekçi diyorlar. ince'yi destekliyorum arkadaşlar anlayın artık şunu. Fetö, hdpkk, (y)chp ve liboş düşmanlığında Perinçek grubuyla birleşiyor olmam beni perinçekçi yapmaz.
Ayrıca atsızcı da değil Atatürk-gökalp Türkçüsü bir yazardır.
Ayrıca atsızcı da değil Atatürk-gökalp Türkçüsü bir yazardır.
şimdi ben burada akgötlerin her şeye havlamasi diye baslik acsam silinir. fakat bu tohumu belirsizler, bu ülkenin kurucu liderinin fikirlerini benimseyenleri köpekle özdeşlestirip ima yoluyla başlık acabiliyor. sonra diyorsunuz ki tit a nick kufrediyor.
ben bu kadar orman cocuguna karsi nasil kufursuz durayim?
herifin her şeyin yazılışindan bile haberi yok, geliyor burada bir doktrine, bir ideale, bir ulusun baslangıc ideolojisine inananlara kopek muamelesi cekiyor.
suc bunlarda degil, bunlari konusturunda.
sonra sozlukten niye herkes kaciyor?
kacmayip da bu geri zekalilari mi okusunlar?
ben bu kadar orman cocuguna karsi nasil kufursuz durayim?
herifin her şeyin yazılışindan bile haberi yok, geliyor burada bir doktrine, bir ideale, bir ulusun baslangıc ideolojisine inananlara kopek muamelesi cekiyor.
suc bunlarda degil, bunlari konusturunda.
sonra sozlukten niye herkes kaciyor?
kacmayip da bu geri zekalilari mi okusunlar?
bu adamı kim bilir kişi yaptı? neden fikrine önem veriliyor?
görsel
Edit: kendi entrymş eksilicem o kadar sinirlendim.
Edit2: sorgulaması ve bilgi almak istemesi normal . Bunu biz yapmadık diye bu haldeyiz. Ama burda meseleyi dile getirirken yanlış getiriyor ve kelimeleri yanlış seçiyor.
görsel
Edit: kendi entrymş eksilicem o kadar sinirlendim.
Edit2: sorgulaması ve bilgi almak istemesi normal . Bunu biz yapmadık diye bu haldeyiz. Ama burda meseleyi dile getirirken yanlış getiriyor ve kelimeleri yanlış seçiyor.
Hiç şaşırtıcı değildir. Zira 28 şubat abd karşıtı bir darbedir. Bu yüzden 28 şubat'a en çok Meral akşener, ahmet altan, nazlı ılıcak ve Cengiz çandar gibi fetullahçılar/liboşlar/amerikancılar direnmiştir.
Dersimli Kemal de amerikancı bir liboş olduğundan doğal olarak sıkı bir 28 şubat karşıtıdır.
Dersimli Kemal de amerikancı bir liboş olduğundan doğal olarak sıkı bir 28 şubat karşıtıdır.
Türkan saylan'a saygım arttı.
BiR ZAMANLAR TÜRK SiLAHLI KUVVETLERi... YIL 2002
Hüseyin Kıvrıkoğlu: "Kerkük'ü de içine alan bir Kürt Devleti kurulması söz konusu olursa, doğrudan ve açıkça oraya, bölgeye gireceğimizi, müdahale edeceğimizi biliniz."
Paul Wolfowitz: "Ben, ABD Savunma Bakan Yardımcısıyım, benimle böyle konuşamazsınız."
Hüseyin Kıvrıkoğlu: "Ben de Türk ordusunun başıyım ve üstelik de Türkmen asıllıyım."
Hüseyin Kıvrıkoğlu: "Kerkük'ü de içine alan bir Kürt Devleti kurulması söz konusu olursa, doğrudan ve açıkça oraya, bölgeye gireceğimizi, müdahale edeceğimizi biliniz."
Paul Wolfowitz: "Ben, ABD Savunma Bakan Yardımcısıyım, benimle böyle konuşamazsınız."
Hüseyin Kıvrıkoğlu: "Ben de Türk ordusunun başıyım ve üstelik de Türkmen asıllıyım."
ilginç bir sorunsal.
neden yok acaba.
neden yok acaba.
Sevdiğim aktivitelerden biridir.
Cinsel zevk konusunda bir sıkıntı yaşamayacak yazarlar kümesidir. Ben bunlara dahil değilim maalesef.
Başlattığım kampanya. Sünnet edilince cinsel zevk alınamıyor, erken boşalma nedeni oluyor. Zorunlu olmadıkça sünnet denen sapıklık yasaklanmalı ve bu yasağa uymayanlara çok ağır cezalar verilmelidir!
Daha çok ağlarsın sen. Pislik din simsarı!