bugün

geç boşalan kadın

ilişki esnasında fiziksel zevkin yanı sıra duygusal anlamda da tatmin olacağı hareketler ile bu sıfattan kurtulabilecek kadındır.

kadın, ilişkiye başladıktan en erken 10-12 dakika gibi bir sürede orgaz olabilir. bakın dikkat çekmek istiyorum, en erken 12 dakika. biraz romantizm ve elbette sekse bakış açısı ile üstesinden gelinir bu sorunun da.

bir tual olduğunu düşünün, sere serpe yatağınıza uzanmış kadının. hangi ressam tualinin dokunmadık köşesini bırakıyor? fırça darbesinin olmadığı ne kadar kısım var? işte bir ressam edası ile yaklaşılmalı kadına. kaç kere bir kadının sırtı ile ilgilendik? azgınlaşan dürtülerimizle emdiğimiz ısırdığımız memelerden başka bir şey göremeyiz çoğu zaman. mesela sırt. bir kadının sırtını ufak ufak ısırıklarla gezinmek, müthiş derecede tahrik eder. kaç kere yaptık, ya da kaçımız biliyor bunu. ve daha birçok yeri kadın vücudunun, tahrik olmaya meyillidir. biraz kaşif ruhlu olmak gerekiyor sadece ve illa ki sabır.

picasso' nun fırça darbeleriyle dolup taşan resimler gibi, erkeğin de dil darbeleriyle coşup gürler kadın bedeni. tek bir fark olur, imzayı siz değil, kadınınız atar dişleriyle bedeninize. içinizdeki sanatçı kişiliğe selam ederim.