bugün

sözlük yazarlarının itirafları

-etrafım abazalıktan ölecek durumda olan arkadaşlarımla doldu sözlük. çok fena korkuyorum. mühendislikte okuyorlar bir de. sürekli " hacı sizin orada hatun boldur, bu kardeşini de gör be ", yetmiyor şehir dışından arkadaş " lan ollluum, geldiğim de sizin fakülte'den, bölüm farketmez, hatun ayarla bana " şeklinde sürekli tacize uğruyorum. hayır ayarlamazsam bunlar beni s*kecek diye paranoyak oldum.

-yalnız olmaktan, bir yerde tek oturmaktan hep korksam da genellikle tek bulunurum. genellikle, tek olmadığım zamanlarda da tek olmayı isterim. fakat yine de tek olmaktan korkarım.

-duygusuz, alaycı bir kişilikmişim. yani öyle duydum, kulak misafiri oldum. "ay bu otuz ne kadar duygusuz, alaycı birisi. kız zor durum da o laf sokuyor, dalga geçiyor." dedi birisi, diğeri de " aynen " diye onay verdi, yetmedi yanlarındaki yavşak oğlanlar da " ehehe o öyledir ya, kimseyle geçinemez, saçını mı boyattın fatma ehehe " diye devam etti. lan kızım, oğlum aslında insanlara önem veren, anlatmasını bildiğin de saygıyla dinleyen, cevaplayan, gerektiğinde de duygulanan birisiyim ben. lan diyorum bak saygımdan. 7 yaşımda abimin şeyine tekme attıktan sonra pipisi düşecek diye ağlayan birisiyim lan ben. lan ben ondan ayrıldığımda da ağladım lan. gereksiz, salakça tavırlarınıza, laflarınıza, davranışlarınıza katlanamayıp laf sokunca duygusuz mu oluyorum lan ?

dertlendim sözlük, gidip turşu yiyeyim de geleyim.