bugün

moskova petersburg otoyolu ve u2 nun solisti bono

iki lafı bir araya getiremeden copy paste entry girip ayarı alınca sağa sola saldıran ergenlerin savunmaya çalıştığı hadise.

hayır bıktık artık kafası bir halta basmadan her boku içselleştirip başlık altından zırlayanları ama yine de söyleyelim bakalım ne demişiz. "bono gibi tatlı su anarşisti, bush dostu pop ikonu bir zerzevatın alet edildiği hadise."

hayır madem okuduğu kavrayacak kadar basmıyor kafan bari ayar vermeye kalkıp madara olma değil mi? Yuri Shevchuk'un sahneye çağrılması hadisesinin tam da bu olayların üzerine gerçekleşmesi de, bunun -alakasız olsa da- destek anlamına geldiğinin medyaya yayılması da, bono'nun sözde aids hakkında konuşmaya gitmesi de pek benzersiz olaylar zaten.

daha önceden abd başkanlarına yaltaklanan, medvedev ile görüşmesinde "Bono described former Soviet President Mikhail Gorbachev, who attended the concert, as a great hero of ours who has been a friend of mine for 10 years." diyebilen bir adamın moskova petersburg otoyolu ile ilgili projelere destek verdiğini söyleyip sözlüğe elinde bir avuç tuzla koşmak da benzersiz bir zekanın ürünü olsa gerek.

ama yok yok, bono bizim herşeyimiz. afrika'da ölen çocukları diline dolayıp o çocukları öldüren devlet adamları ile akşam yemeklerine çıkmalar, aids görüşmesine giderken bile versace reklamı yapmalar falan. hakikaten hitap ettiği denyo bir kalabalık var ve bu ağlak kalabalık benzersizliğini her fırsatta gösteriyor.

http://www.sptimes.ru/ind...id=100&story_id=32308

ve hatta dahası:

http://www.nytimes.com/20.../03bono.html?pagewanted=1

akıl fikir diliyorum ama nerde...