bugün

kultur fen lisesi

"kültür 'bir insan nasıl kazıklanır?' Ltd. Aş."nin 4 kolundan 3.sü.

2.kol olan "kültür koleji - düz lisesi" ve "kültür fen lisesi" başlığı altında, tek çatı altında barınmak zorunda olan
okuldan bir tanesi.

yaşanılan, görülen, duyulan, kaydedilen ve de gizliden gizliye araştırılan bilgilere dayanılarak oluşturulmuş "kültür fen lisesi" dosyamıza bakacak olursak:

1-)kültür fen lisesi ve de kültür düz lisesi hiç bir zaman iyi geçinememiştir.

2-)kültür fen lisesi, kültür düz lisesi'ni sevmez.

3-)kültür fen lisesi, en yukarıdaki 2 katta sürünmek zorunda olan ve yukarı çıkıldıkça oksijen azalmasından kaynaklanan ve sonuç olarak beyin işlevsizliğine dayanan bir aptallık, bir ne ya da kim olduğunu bilememe, sonuç olarak da; bir güzel yozlaşma barındırır.

4-)kültür fen lisesi, yemek yemek için en alt kata inmek zorunda kalır. bu sırada da "mecburi" olarak kültür düz lisesiyle aynı ortamda bulunur. genelde de ya dayak yer, ya da dayak yer.

5-)kültür fen lisesine öğrenci alımı şu şekildedir;
a.öğrenci "tamamiyle" aptal olacak.
b.öğrencinin "parası" olacak.
c.öğrenci "tamamiyle" aptal olacak.
d.öğrencinin "parası" olacak.
e.öğrenci, a-b-c-d ve de e şıkkındaki kurallara uyacak. uymaz ise kültür fen lisesi bünyesine kabul edilmeyecektir.

6-)kültür fen lisesi genel anlamda atatürkçü geçinen, milliyetçi, içten içe "tek din, tek dil, tek ırk, tek bayrak!" sloganları atan, derslerde sevgili tarih hocalarının da verdiği 'ultra gaz'la her ders en az, benim bildiğim kadarıyla, 15 dakika "memleketin hali" ve de "bu memleket nasıl kurtarılır?" konuşmalarına katılan ama ne hakkında konuştuklarından en ufak bir fikre bile sahip olmayan, güzel mi güzel öğrencilerden oluşmaktadır.

7-)kültür fen lisesinin en çok olay yaratan "olay"larından bir tanesi de 'kız kavgaları'dır. güzel bir kız diğer güzel bir kıza ya küfreder, ya durduk yerde hiç bir sebep yokken tokat atar, ya da orasını burasını eller; sonra da pek güzel bir kavga çıkar. genelde bu tarz olaylar kantinde yaşanır. kültür düz lisesinden ziyade önce kültür fen lisesinden bir kaç "delikanlı" ordan bi yerden çıkar ve "hop! noluyo burda" gibisinden mevzuya karışır, kızları ayırayım derken, "pek de güzelmiş vallahi..."ye getirir durumu. e kültür düz lisesinin de başı kel değildir hani...

gibisinden notlara rastlamak mümkündür. Bu "çok gizli" dosyamız yeri geldiğinde tekrar açılıp, konuya yabancı olanları tekrar tekrar aydınlatacaktır. bilginize...