bugün

bir erkek ile onu sevdiği için yatan kız

eğer ki bekarete kendisi ve yakın çevresi çok fazla değer vermiyorsa en doğrusunu yapan kızdır; tabi ki kullanılmamak adına, sevdiği erkeğin de kendisini sevdiğine emin olması şartıyla çünkü; bir erkek olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu erkek bırakın sevgilisini, arkadaşlarını bile seks objesi olarak görmektedir.
ama eğer ki bu bekaret muhabbeti ilerde başına bela olucaksa hanım kızımızın ne olursa olsun bu bakireliğini kimselere harcamaması, evliliğine saklaması gerekmektedir. zira bi sevgili gider bi sevgili gelir, kızımızın; beyimizin vaatlerine (genelde evlilik şeklinde olur bunlar) kanıp da ömür boyu pişman olucağı bişey yapmaması doğru olandır.
ve bi gerçek var ki bi kere ilişkiye giren (bakireliğini yitirmek suretiyle) kızı bi daha hiç bi güç durduramaz, aksinin olması da dişi ırkın doğasına aykırıdır zaten. cinsel ilişkiyi engelleyecek hiç bi neden yoksa hayattaki en büyük zevki tatmamak için de hiç bi neden yoktur. bu yüzden ben derim ki kullanılmamak için, sonradan pişman olup keşke hiç yapmasaydım dememek için, dini inançların varlığı söz konusuysa günaha girmemek için biraz sabırlı olmak iyidir. benim gözümde bakire değil diye hiç bi kız orospu değildir ama o bekaretin olmayışının kayışın kopmasına neden olacağının da sanırım hepimiz farkındayız.