bugün

popüler yazar

Dünyamızı küçültüp referans olarak sözlükleri ele alırsak populer yazarlar genelde boş yazarlardır. Tabi ki istisnalar vardır ama genelde popularite kaliteyle ters orantılı seyreder. Şimdi sözlüklerin okur ve yazar kitlelerine bi bakalım, çoğunun boş beleş adam olduğu görülecektir. Peki popularitenin birinci koşulu ne? Tabi ki daha çok okur tarafından beğenilmek, peki bizim okurlarımız boş beleş adamlarsa daha çok okura hitap eden yazarın kalburüstü yazılar yazıyor olma ihtimali nedir?küçüktür efendim.

populer yazarlarımızın ortak özellikleri var. birincisi ve populariteye giden yolda en önemli şart; insanların anlamadığı sözcükler ve sadece populer yazarın tanıdığı ünlü isimler kullanmak..ve ikincisi; bol bol küfür etmek...

marx in das kapitalini veya keynes in genel teorisini anlayan bi allah'ın kulu yoktur fakat bu adamlar populer olmuştur. anlaşılamamak, kafalarda soru işareti bırakmak okuyucu kitlesini kendine bağlamak için mükemmel bir yoldur. küfür fenomenimize gelince, boş beleş okur kitlesine seslenen yazarımız kitlesine küfür ederek onların beklentilerini tatmin etmektedir. küfür her zaman satar,küfür porno gibidir. ne kadar sikerseniz o kadar satar.

ps: istisnalar var tabi ki..