bugün

hayata dair iç burkan detaylar

bar'a yalnız gelmi$sinizdir.

k's choice'dan everything for free çalmaktadır. elinizde tuttuğunuz $emsiyeli içki'yi dünyanın ( ama mümkünse orada olanların..) tüm yalnız ve güzel kadınlarına kaldırırcasına bulunduğunuz taburede eliptik hareketler yaparsınız. hidrolik bir yalnızlıkla yıpranmı$ yüreğinizdeki sevda gözeneğini, kontrol edilemez olduğunu sandığınız cazibenizle reakte edip, gözlerinizle çevredeki muhtemel e$leniğinizi ararsınız.

sonra, " evet $u! " diyerek o kalabalıktan selekte ettiğiniz güzelliğin gözlerinin sizi farketmesi için saç feti$istlerinin yaptığı bir tavırla kadehe yönelir, açılmı$ sigara pakedinin altında duran açılmamı$ sigara pakedinin jelatinini sıyırır ve dudaklarınıza esmer tütünlü bir duman tüttürgeci yerle$tirirsiniz. ritmik ve sistematik davranmak tam bu noktada hayatî önem ta$ır. $arkıdaki riff'lere göre bedeninizi, deği$en tempoya göre ayaklarınızı, duyguların yoğunla$tığı söz öbeklerine göre hayattan tiksinmi$ insan modeli tribinizi ayarlamanız ve hedefe " burdayım i$te. o benim! " mesajını vermeniz gereklidir.

( o ân'a dek bildiğiniz tüm bayat numaraları, ka$karikoları, ökseleri, sapanları kullanmanız gerektiği dü$üncesi sizi sardığından ânlık salakla$malar olabilir. takmayınız. ) hedefe kitlenme sürecinin ardından niyetinizi zımnî de olsa belli etmi$ olmanın rehaveti ile bir kadeh daha söylersiniz. parça deği$ir. sting'den desert rose ba$lar. artık daha da naylon ve cesur olma vaktidir. barmene i$aret çakıp masaya bir $i$e içki gönderirsiniz. kabul edilirse iyidir de, edilmezse diye de bazı $eylerin dü$ünülmü$ olması gerekir. her zaman bir b planı olmalıdır, düsturundan hareketle aklınızı kemirirsiniz. aaa evet kabul etti ve barmene bu centilmen yaradılı$lı gaffur'un kim olduğunu sordu. belki de, " kim bu lümpen? " dedi ama hayâl etmek yine de güzel. yoo öyle demedi. bariz ho$landı senden. hani o saç hareketi var ya.. bitti i$te ona. tüm cesaretini sırtlan'dın ve yanına gittin. masasına oturdun. oturduğun masadan biraz evvel tuzlu fıstık atı$tırdığın tabureye baktın. acıdın kendine. sonra " sktiret yaa! dedin ve güzelliğe gömüldün. evlenilecek bir kız olmadığını, senin yerine bir ba$kasının teklifine de aynı nazik kabulü verebileceğini, aslında bunun çok berbat bir durum olduğunu felan bildiğinden ve netice itibariyle one night stand olması gerektiğini istediğinden, açık seçik konu$maya ba$ladın. baktın kar$ı play doh gibi : her $ekle giriyor ( bunun adı farklıdır da neyse..), " evim yakınlarda.. " diyerek art-niyetini daha da belli ettin. sonra kalktınız ve aslında senin olmayan bir eve gittiniz. hatunu yedin bitirdin.

sabah hafif ba$ ağrısıyla kalktın ve aynadaki sana baktın. bu denli yapay ve abazan olabildiğin için kendine küfrettin. ağladın biraz ( yok lan ne ağlıycam ); aklına kız karde$in geldi ve dedin ki :

- ben bir hayvanım.

(bkz: evrimi yarıda kalanlar)