bugün

10 kasım da düğün yapan milletvekili

şimdi bir eleştiri nasıl olmalıdır sorusu aklıma geliyor. şimdi bu insan için saygısızdır öyledir böyledir, diyenlere sormak isterim hanginiz 10 kasım'da ağlıyorsunuz? hadi ağlamayı geçtim hanginiz arkadaşlarınızla muhabbet edip gülüp eğlenmiyorsunuz? hanginiz tüm hayatını durdurup 1 günü sadece yas tutmaya ayırıyor? siz hiç yorulmayın ben cevap vereyim, hiçbiriniz!!

şimdi iş böyleyken, aynı şekilde bu milletvekili eleştirmek ya da tabiri caizse üzrine çullanmak ne kadar mantıklıdır? adam düğün yapıyomuş. bırakın yapsın efendim, hayat devam ediyor, annesi babası ölen insanlar bile bir yerden sonra hayatına devam ediyor, etmek zorunda...

şimdi doğal olarak beni bilmeyenler, akp yalakası olarak belleyecek ama olsun bellesin, ama söyliyeceğim tek bir şey var; eleştirmek için, sağlam argümanlar gerekir, her şeyden önce mantıklı olmak gerekir, zira eğer bunlar yoksa o eleştiri olmaz saçmalamak olur. heee varsın basın saçmalasın siz yapmayın.

edit : babasıyla annesiyle atatürk'ü bir tutanlara da tekrar sormak isterim hangi 10 kasım'da ağladınız?
evet atatürk'e saygı duyarsın, seversin ama bunu annen ya da babanla karşılaştıramazsın, zira o insanlara duysuğun sevgi çok daha fazladır. öyle olmalıdır.
güncel Önemli Başlıklar