bugün

ben bu yazıyı quaresma ya yazdım

sevgili çingenem...
biliyorum beni tanımıyorsun olsun ziyanı yok ben de seni önceden tanımıyordum. bu ödeşmek değilse bile en azından kendimi kandırmam için bir neden. şimdi senin hakkında mini araştırmalar yaptım fotoğraflarından analizler yapmaya çalıştım. hatta 7 numaralı formayı çok sevdiğini öğrenince lan bu adam aynı ben dedim. ben de severim lan. hatta lisedeyken not ortalamamı sırf 7 düşürmek için bilerek çalışmadığım,10 alacakken 7 aldığm sürüyle ders var!..sen beni bilmezsin bu analizleri ben hep yaparım. gerçi bunu söylemiştim,tamam tamam kızma,hemen saadede gelicem.

onca dünyaca ünlü futbol klubünde yedek klubesinde eşofman üstüyle oturdun. belki sahadaki onbirleri görünce teknik direktöre "ulan mına koduğumun çocuğu şunu bile oynatıyor ben burada oturuyom" diye iç geçirdin. sonra sinirlenirini törpüleyip " kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek mottosuyla, lan ne üzülcem paramı alırım keyfime bakarım" dedin. demedin mi? bırak ya allanısevesen!..sonra da, akşam ki alemleri düşündün. "diğer kızıl dilberi de çağırsam mı esmerin yanına yoksa şu asyalı minik kızı mı? yoksa grup mu yapsam?"... "yok yok, kızıl geçen olay çıkardı kıskançlık krizi tribi attı." falan gibi hülyalara dalarken, uzatmalarda dördüncü hakemin 90+3 ışıklı tabelasını görünce irkilip, "maçda bitmiş zaman su gibi akmış gitmiş" diyerek ağzında sakız, terlemeden yedek klubesinin yolunu tuttun.

bak aslanım, bak q7'im; artık türkiyenin en köklü klubü beşiktaş 'a geldin. burası ne chealse ne inter'e benzer. siyah akıl beyaz vicdanlı, cehennem buz tutana kadar bitmeyen aşkların yaşandığı en büyük camiadır burası. oynarsan sevilirsin, sevilirsen okşanırsın, okşanırsan haz alırsın lan!

ortalaman yoktur bilirim.
ya içindeki yeteneği hortlatırsın kahraman olursun ve bu büyük taraftar seni hoplatır ama kucakda değil! ya da göynümdeki yerin audi Q7 'nin çok kullanılmış küllüğü gibi olur.
öptkibbye