bugün

ben bu yazıyı tsk ya bok atanlara yazdım

tanım: bir haykırış.

11 haziran 2010 günü saat 22:00 sularında, osmaniye garnizonunda bulunan, kanlıgeçit jandarma karakolunun lojmanına, roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu, teğmen cumhur akdağ ın eşi pınar akdağ başından yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini kapamıştır. söz konusu bayan 23 yaşında olup evlilik töreninin üstünden 40, eşinin yanına gelişinin üstünden sadece 20 gün geçmiştir. eşine daha önce söylediği "nereye gidersen git hep yanında olacağım" sözü eşi gibi kendisininde askerliği yaşam felsefesi haline getirmesine sebep olmuş ve terör örgütünün hain saldırılarına kurban gitmiştir. başta eşi olmak üzere ailesine ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

görüldüğü üzere karambok çocuğu pkk terör örgütü kahpeliklerini hızla sürdürmekte. ömrünün baharını yaşayan vatan evlatlarının canına kıymaya, ocakları söndürmeye devam ediyorlar. durum böyle iken hala ülkenin güvenliğini sağlamakla görevli olan türk silahlı kuvvetlerini yerden yere vurmak çok üzücü. mensubu olduğu insanların canını bile hiçe sayarak verdiği mücadele halkımıza yetmez düzeye gelmiş.

yardım etmek güzeldir. hele yardım edilen insanlar din kardeşimiz veyahut bizimle bağı olan herhangi bir zümre ise zorunluluktur. ancak bu uğurda yaşamını yitiren insanlara sahip çıkarken, şehitlerimizi unutmak gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir. bu gaflete düşmek yetmezmiş gibi, bu insanlara çamur atmak afedersiniz ama kurşun sıkmaktan farksızdır, teröristliktir. bu kurum ki yıllardır en güvenilir kurumdur. vatanının bölünmezliği ve milletinin bekası için canını feda etmeye yemin etmişlerin, türkiye cumhuriyeti ni kuranların oluşturduğu bir kurumdur. bu burhanlı dönemde destek olmak varken, yıkıcı eleştiriler yapmak, heleki haketmediği yıkıcı eleştirilere maruz bırakmak büyük ayıptır.

unutulmamalıdır ki terörün bitmesi tsk nın çabalarıyla olacak bir iş değildir. kurşun sıkarak terör bitmez. bu eylemlerin tamamının iç savaş olduğunu kimse söyleyemez. dış mihrakların parmağı olduğu ve pkk nın bir maşa olduğu aleni ortadadır. o halde siyasetle alakası olmayan ve olmasına ihtimal olmayan bir kurumun bu konuda yargılanmasının amacı nedir?

ey türk gençliği, titre, sarsıl ve kendine gel artık. üzerinde oynanan oyunların farkında değilmişsin gibi yanlış yerlere çamur atıp oyunlara alet olma. zaman birlik olma zamanıdır.

bu ülke için canını veren insanların sayısı binlerle ifade edilen seviyede. bu binlerin anası babası "vatan sağolsun" derken, şehide dil uzatma! bu insanlar senin için kanını döküyor unutma!

(bkz: güçlü ordu güçlü türkiye)
güncel Önemli Başlıklar