bugün

hıncal uluç

Bu günki "bu nasıl tekzip" isimli yazısıyla ekşi sözlüğün tekzip yazısı karşısında fatih altaylı'yı savunma çabasına girmiş köşe yazarı. benim buna hiç bir diyeceğim yok, istediğini yazsın, istediğini savunsun.
takıldığım nokta ise şu cümlede vücut buluyor: "Bir kısım insan oturmuş, kendi kendisini tatmin ediyor. Önlerine gelene, hem de ne galiz ifadelerle saldırıyorlar."

acaba bu sözlük yazarları manyak mı? bunlar başka türlü organizmalar mı? "haydeyin hep baraber galiz ifadeler kullanalım, şu ünlülere bir saldıralım" diyen küfürbaz kabile üyeleri mi bunlar?

artık birisi çıkıp bu adamlara sözlük yazarlarının aslında bu toplumun bir parçası olduğunu, hatta kendilerini her türlü ifadeyle suçlayan köşe yazarlarını okuyan ancak okumakla kalmayıp o konuda aklından geçenleri düşünce boyutunda saklamayıp bir şekilde sözlük platformuna taşıyan normal insanlar olduğunu anlatsın. sözlüklerde yazan yazarlar bir protokol imzalayıp sözlüğe dahil olarak ateş karıncaları gibi kimi insanlara saldırmak için bir arada değiller. hayatlarının her hangi bir anında akıllarından geçen düşünceleri entry olarak yazmaktalar. hal böyleyken türk halkının tam göbeğinden gelen bu yazarlar sözlükte yazmasalar dahi, uluç'un galiz diye ifade ettiği yukarıdaki entrylerde yer alan düşüncelere çoktan sahipler.