bugün

mercedes benz

üç tür şirket vardır: birincisi, olayları gerçekleştirenler; ikincisi, olayları izleyenler; üçüncüsü ise olan bitene şaşıp kalanlar. mercedes firmasını ben birinci sınıfa dahil ediyorum.

mercedes'e binmeyenlerin hakkında kro arabası gibi tanımlamalar yaptığı, ancak bindiklerinde mercedes'in sadece bir otomobil olmadığını anlayacaklarını düşündüğüm, alman dev otomobil üreticisi. mercedes-benzfirmasının sloganı "otomobilin geleceği"dir. çok ta doğru bir sözdür.şöyle ki, mercedes, yeni çıkan otomobillerinde hep bir yenilik çıkarır ve zamanla diğer otomobil firmaları da bu yeniliğe ayak uydurur. 82 model bir 280 se mercedes'te bile, deri döşeme, elektrikli dikiz aynalar, klima,otomatik vites, açılır tavan, hidrolik direksiyon, otomatik dört cam gibi günümüzde orta sınıf otomobillerin standart donanımlarında bulunmayan özelliklere sahiptir.artık 2006 model s-320 model mercedes'in özelliklerini bir de siz düşünün.
yanlış hatırlamıyorsam 2003 senesinde mercedes e serisinin dikiz aynalarına sinyal koydu. 1 seneye kadar tüm otomobilller yine bu sisteme ayak uydurdu ve mercedes in yolundan gittiler.