bugün

sübyancı yetiştirirken dikkat edilecek hususlar

günümüzde standart bir insan evladını, etrafında türlü türlü ahlaki normlara sahip kişiler bulunurken, bütün bu kişilerin ahlaki farklılıklarına rağmen sübyancılığı kökten dışlamış olduğu durumlarda sübyancı olarak yetiştirmek normal şartlarda gayet zordur.

pedofiller bildiğiniz üzere ikinci kalite zavallı sapıklardır. lakin sübyancı olarak yetiştirilmiş ve sübyancılığı insanlığın sınırları dahilinde değerlendiren kabile üyeleri bu klasmanın dışındadır.

tam da burada devreye din faktörü girmektedir. standart bir insan evladının bütün algısını ve doğru anlayışını bir dine entegre ederseniz, bir kişiyi sübyancı olarak yetiştirmek gayet kolaylaşmaktadır.

bu dinin kaynaklarında ve şimdiye kadar gelmiş yaşanışında geçen her şey doğrudur. bu farazi doğru kavramına, isterseniz katilliği, isterseniz sübyancılığı ekleyebilirsiniz. zavallı deneğimiz her türlü veriyi sünger gibi ve karşı koymadan kabul edecektir. zaten yetiştirilmesindeki amaç budur.

şimdi etrafınızdaki sübyancılara bakın. ve sübyancıların asli kaynağını tespit edin.

gerisi çok kolay. insanlık; kaç tanrı, kaç kutsal kitap, kaç şehir, kaç sübyancı, kaç ırkçı, kaç katil bertaraf etti haberiniz mevcut.

üşenmeyin, insanlığın parçası olun ve bertaraf edin.