bugün

ak parti den nefret eden zengin zümre

Türkiye'nin CHPye oy veren zenginleridir , tüm zenginler içindeki oranları %80i geçmektedir.

Tüm dünyada zenginler sağ politikaları desteklerken Türkiye'de sol'u destekler gibi görünmelerinin sebebi CHPnin artık sol olmayışıdır.

Bu kitle aslında akpartiden değil , karakafalı siyah Türklerden ve onların fırsat eşitliği bulup çalışarak geliştiği her türlü ortamdan nefret ederler. Bu fırsat eşitliğini savunan tüm siyasi oluşumlardan da nefret ederler. menderes özal ve tayyip bunlara örnektir. Özal'a bile "viski içtiğine bakmayın , şeriatçidir , takkiye yapıyor" dediler bunlar.

CHPli zengin beyaz Türk kitle anadolulu siyah Türk'lerin yükselişini kendisine en büyük tehdit olarak algılamaktadır. yivrenç siyah Türkler heryerdedir artık , uçaklarına bile binmektedir , bu ne rezalettir , neyse ki Anayasa Mahkemesi hukuku ayaklar altına alarak da olsa başörtüsünü serbest bırakan anayasa değişikliğini esastan bozmuştur da bu karakafalıların en azından kızları üniversiteye girememektedir. Zaten bi bıraksalar bunlar yüzünden CHPli beyaz Türk kitlenin çocukları yakında üniversiteye bile giremeyecektir. Ama Gülen denen adam en büyük tehdittir , zira kızların başını açıp okumaları konusununu onların iradesine bırakmıştır , yani anayasa mahkemesi falan dinlememektedir bu adam.

bu nefret ile Kılıçdaroğlu'nun halkçı görünümlü politikaları gün gelecek çelişecektir. nefret sahibi zengin zümre şu anda "tayyip gitsin de kim gelirse gelsin" modundadır , kasketten falan hiç hoşlanmamaktadırlar , ama lüks gömlek de işi kurtarmıştır birazcık. ancak 2011de CHP iktidara gelmezse Önder Sav önderliğinde derin CHP , kıvrak bir hamle daha yapıp Sühely Batum yada başka bir ergenekon savunucusunu partinin başına getirecektir.
güncel Önemli Başlıklar