bugün

bruce wills in var mısın yok musun hakkında yorumu

bush'u ve ırak'ın işgalini destekleyen, karizmasını sıçtığım bi hollwood aktörünü, en dangalak yarışmalarından birine çağırırsan sonrasında böyle de dalga geçer tabii. işte 3 kuruşluk bruce wills'e 5 kuruş verdiğiniz zaman böyle şamar oğlanına dönersiniz. salak acun'un marifeti, hiç acımadım valla.

ama bundan öte, bruce wills'in türk yarışma programlarından önce, kendi dangalak şovlarıyla ve kendi dangalak seyirci kitlesiyle dalga geçmesini öneririm. bir "yakum" olayını bile 15 dk konuşabilmiş, seyircinin de buna 15 dk gülmüş olması olayın komikliğini değil, durmadan dediklerini tekrar edip, artık işin bokunu çıkardıklarını gösteriyor.

amerikan insanının ne kadar gerizekalı olduğu konusunu da izninizle ben açmak istiyorum; en basitinden tek bir bölüm, ellen degeneres show izlerseniz, görürsünüz. alt tarafı yarışma için seçilen şahsiyet ne kadar otistik, ne kadar abartılı, ne kadar delice mutluluk hareket ve mimikleri yapıyor. kültür farkı demeyin ağzınıza sıçarım. kültür farkı değil bu, amerikan insanının ne kadar tekdüze, ne kadar orjinallikten uzak, ne kadar yapmacık olduğunu gösteriyor. kültür emperyalizmiyle zaten içli dışlı olduğumuz amerikan yapımlarında gördüğümüz üzere, amerikan insanı aşırı mimikle konuşan, her şeye abartı derecesinde tepkiler veren, yapmacık, kişiliksiz ve manyak insanlardan oluşuyor. keltoş bruce wills abimiz de bunu görmüyor, onun yerine türkiye sırf gelişmekte olan bir ülke diye, kendileri sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi, kendilerini üstün görerek, türk milletiyle dalga geçiyor işte.

o yüzden reyting uğruna, karaktersizin önde gideni olan bi adamı çağıran acun uğraşsın bu "dalga geçme" olayıyla.