bugün

sağlam binalar yapıp allah a karşı gelmek

depreme hazırlık olarak sağlam binalar yapmak suretiyle allah'ın ceza olarak gönderdiği depreme saygısızlık etmek, allah'ın takdirini hiçe saymaktır.

efendim cübbeli ahmet hoca olsun, türban eylemcileri olsun(7.4 yetmedi mi?) biliyoruz ki depremler, islam'a karşı çıkanlara, içki içenlere, zina yapanlara ceza olarak gönderilen allah'ın takdiri sarsıntılardır. tabiki sadece cübbeli ve o eylemciler değil, onlar sadece medyada görünenler, yoksa bunu böyle gören çoooook fazla insan var.

şimdi allah bunu ceza olarak veriyor, bu durumda bu depremlere dayanıklı bina yapmak, bariz allah'ın işine karışmak, o'na karşı gelmektir. bakın şili'ye, japonya'ya, çok şiddetli, bizim gölcük şiddetinden çok daha şiddetli depremler geçiriyorlar da bizden daha az etkileniyorlar, niye? çünkü allah'a saygıları yok.

allah bunlara içki içiyor, zina yapıyorlar diye deprem gönderiyor, hatta 8.8 şiddetinde veriyor, ölü sayısı bin civarı, yıkık evler bizim gölcük depremine göre çok çok az. dine uygun davransalardı, ama islam dinine, zaten deprem olmayacaktı. bunlar iki kere suç işliyor, hem islam'a karşı geliyorlar, bunun için deprem yiyorlar, hem de depreme dayanıklı ev yapıp allah'a karşı geliyorlar. cehennemde yanacaklar cayır cayır.