bugün

nikahsız sevgilisiyle alenen zina yapan ünlüler

gereksiz bünyelerce haksız eleştiriye maruz kalmış ünlülerdir. herkesin kendi hayatı, kendi cinsel hayatıdır. buna müdahale ya da eleştiri getirmek kimseye düşmez, kişiler bunu yanlış buluyorlarsa kendi hayatlarında uygulamazlar, olur biter. böyle durumlara dahi, hala böylesine kalın kafayla yaklaşılması, kişi haklarına saygılı, demokrat bir toplum olmaya ne kadar uzak olduğumuzu gösteriyor, ne yazık ki.

kişilerin, sorumlulukları "tamamen" kendilerine ait olan hayatlarının kararlarını ve tercihlerini bu denli eleştirmek, sanki kendilerini etkiliyormuş gibi rahatsız olmak, ancak oturduğu yerden kişilerin dedikodusunu yapıp, onlara çamur atabilen kimselerce yapılabilir.

büyük ihtimalle bu kimseler, evlenene kadar yalnız bir hayat sürecek, anacıklarının kendilerine layık bulduğu çirkin ve bir kaç çocuk doğurduktan sonra 150 kilo olacak kadınlarla evleneceklerdir. çocuk yapmak dışında, eşleriyle renkli olmayı geç, hiç bir şekilde cinsel hayatları olmayacak, bir kez geldikleri şu dünyada malca yaşayıp, malca düşünüp, malca eleştirip, değersiz bir mal olarak bu dünyadan çekip gideceklerdir. evlilik gibi şakası olmayan, son derece önemli ve ciddi bir konuda kişiler hayat arkadaşlarını tanımak, onlarla ömürlerinin uzun bir dönemini geçirip, geçiremeyeceklerini bilmek zorundalardır. bunun için de, böylesine mantıklı ve doğru bir yöntemi tercih ederler. bu yöntemi benimserlerken de kendilerine söz hakkı düşmeyen rastgele insanlarca eleştirilmeyi hak etmezler. kısacası, tüm söylediklerimin özeti olarak;

(bkz: sanane)