bugün

adonis kasını gösterememenin verdiği hüzün

talihsiz bir durum bu. sizi hareketsiz bırakır. bir şey yapamazsınız. elinizden bir şey gelmeyeceğini bilmek daha da yorar ruhunuzu. yazarken çıkıntı yapan sevimli damarın bütün ağırlığını üzerinizde taşırsınız. ayna karşısında çıplak vücudunuza bakıp iç geçirirken "aaaa bu senin mi? bi kere dokunabilir miyim? lütfeennnn" diye yalvaran kızların hayali sizi heyecanlandırır.

dünün en beğenilenlerinde bir tane bile adonis kası olan yazarın olmadığını düşünürsünüz bi ara... zaten o entryleri okuyan yazarların da adonis kasları olmadığını hayal ettikçe boğazınızda düğümlenen kanlı öksürüklerle kalakalırsınız. kimse anlayamaz sizi.

adonis kası olmayan yazardan ne beklenir ki... daha ne söylenebilir ki... "adonis" bu sözcük bana, elit yazılara imza atan başarılı bir yazarı çağrıştırır. normal bir kız adonis kası olamayan erkek yazarla ne konuşabilir? dahası neden konuşsun ki? ama görüntü kirliliği yaratan bu hergele yazarların en büyük şansı; sözlükte adonis kası gösterilmiyor olması. çok hüzünlü bir durum gerçekten.