bugün

makyaj yapıp sokağa çıkan kızın asıl amacı

evet efendim...

yüce allah'ın ona verdiği bedeni ahlaki normlara uymadan, hesapsızca, aymazca kirleten bir kızın, neden makyaj yaptığı ve makyaj yapmasına rağmen sokağa çıkmak istemesindeki asıl amaçtır.

bir çok kez bu olayı konularımda istişare ettim. görünen o ki; bazı türk erkekleri maalesef bu kızlardan nemalanıyor, kullanıyor. işte bu yüzden laf söyletmiyorlar. bu kızların makyaj yapmasındaki asıl amaç konusunda aylardır düşünmeme rağmen bir türlü aydınlanamadım. bir kadın düşünün ki mini etek giyiyor, makyaj yapıyor, ayrıca bunlarla yetinmeyip bir de tövbeler tövbesi sokakta tüm ahlaklı insanlar gibi sokağa çıkabiliyor.

neyse ak parti geldi de revaçta olan ahlaksızlığı düşürdü. hamdolsun.

hülasa efendim, geçenlerde başıma gelen bir olayı anlatarak, bu kızın makyaj yaparak sokağa çıkmasındaki asıl amacı gözler önüne sermek ve toplumsal değerlerimizi kaybetmememiz için duyarlılığımı sergileyerek, bu gerçekleri idrak etmenizi sağlayacağım.

geçenlerde içinde bulundurduğu ahlaksızların arkasındaki dramı araştırmak ve ak partili dostlarımla çözüm bulmak için istiklal caddesine gitmiştim. türlü türlü ahlaksızlıklar, çıplaklıklar, erotizm kokulu şuh kahkahalarla dolu şarap kadehleri havalarda birbirine vuruyor, taa bulunduğum camiye kadar insanı irrite edici sesleri geliyordu. dayanamayıp camiden erken çıkarak, tespitlerime erken başladım. imam efendi kolumdan yapışarak - etme eyleme evlat, seni harcar bu münafıklar. gel ne olur diyerek ayaklarıma kapandı. lakin kararlıydım. sokağa daldığımda direk sevgilisiyle telefonda ahlaksızca konuşan, orospu gibi sakız çiğneyen, makyaj yapmış ve mini etekli adeta cinsel uzvu gözüken bir bayan gördüm.

hemen yanına giderek, -hanfendi ayıp dedim. ne oldu pis, yobaz, adi, köpek dedi. ne olduğunu anlamadan, bardan çıkan üç beş zibidi kollarımdan tutarak; bak koçum o karı bizim, bulaşırsan ananı götünden sikeriz dediler. ağzımı açamadım, çünkü kafama silah dayamışlardı. adamların tipinden az çok ne olduklarını anlamış ve susmak zorunda kalmıştım. susturulmuştum.

bu olay bana islam uğruna verdiğimiz canları hatırlatmıştı. biz bu ülkenin çalışan, çabalayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ak partilileriydik ve ak partili olmanın haklı gururunu sonuna kadar taşıyorduk. biz mevlana torunlarıyız, biz osmanlı torunlarıydık, biz evliyalar ile kurtuluş savaşı yapandık.

neler oluyor bize?

not: tabi ki her kız böyle değildir. bazılarından bahsettim.