bugün

ömer üründül ün yaptığı büyük iyilik

--spoiler--
Batman'da yeterli maddi imkanı bulunmadığı için ameliyat olamayan ve gün geçtikçe durumu kritikleşen küçük Harun için verilen destek sözlerinin çoğu yerine getirilmezken Harun'un ailesi tedavi için sürenin azaldığını belirterek yardım talebini yineledi.

5 yaşındaki Harun Alay'ın içler acısı durumunun bazı basın-yayın organlarında yer almasının ardından yüzlerce yardımsever, tedaviye destek için yardım sözü vermesine rağmen gerekli para toplanamadı. Farklı illerden ve yurt dışından onlarca vatandaşın kendisini arayarak destek sözü verdiğine dikkat çeken baba Şükrü Alay, telefonda konuşanların büyük bir kısmının destek sözlerini yerine getirmediğini ve tedavi için umutlarının her geçen gün azaldığını söyledi.

Doğuştan 'down sendromu'na yakalanan ve kalbinde delik bulunan Harun Alay'ın ameliyat olması için doktoru tarafından ön görülen 20 günlük sürenin 8 günü geride kalırken şu ana kadar sadece 4 bin 600 TL toplanabildi. Çaresiz baba, her telefon çaldığında tedavi için umutlarının yeşerdiğini ama telefonlarda verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesinin ise umutsuzluk oluşturduğunu anlattı. Baba Alay, "Haberin basında yer almasının ardından telefonum hiç susmadı. Arayan kişilerin birçoğu, destek için ne

gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Eşim adına açtığımız hesap numarasını alıp buradan para yardımında bulunacaklarını belirttiler. Bu durum, uzun zamandır oğlumu tedavi ettiremediğim için çektiğim ızdırabı bir nebze olsun dindirmişti. Ama telefon açanların büyük bir kısmı henüz bir yardımda bulunmadı. Şu ana kadar toplanan paranın tedavi masraflarını karşılaması imkansız. Zamanımız kısıtlı ve her geçen gün kaygılarımız artıyor. Umarım yardımsever vatandaşlar sesimizi duyar" dedi.
--spoiler--

yukarıdaki haberde bahsi geçen küçük harunun tedavi masraflarını üstlenmiştir ömer üründül. kendisini buradan kutluyorum. takdirimi kazanmıştır.
güncel Önemli Başlıklar