bugün

sol frame deki başlıklardan hikaye yazmak

·bu kaç sorusunu sorarken nah işareti yapmak
·ali yaprak
·doktor spiedell
·gelene git demek

ali yaprak her gece olduğu gibi bu gece de pavyonda şarkılarını söylemiş, müşterileri coşturmuştu. gece bittiğinde çok yorulmuştu. gözleri ağrıyor, herşeyi bulanık görüyordu. 'bu böyle olmaz yarın doktara gitmek lazım' dedi.

sabahleyin ali yaprak ilk iş olarak namı salmış doktor spiedell'in yolunu tuttu. muayenehaneye vardı. tam doktor spiedell'in odasına girecekken sekreter kız seslendi. 'içeride hasta var giremezsiniz !'. sekreterin lafına kulak asmayarak odaya dalan ali yaprak, güvenlik görevlilerinin üzerine doğru koştuklarını gördü. tam o sırada doktor spiedell bağırdı ' gelene git demek bize yakışmaz, bırakın girsin.' dedi.

ali yaprak şikayetini anlattı. doktor spiedell, ali yaprak'ı bir sandalyeye oturtup karşına geçip parmaklarıyla sayı işaretleri yaptı. hiç birini bilemeyen ali yaprak'a çok tav olmuştu. son olarak aklına bu kaç sorusunu sorarken nah işareti yapmak geldi. tam bu sırada allah tarafından ali yaprak'ın gözleri eski sağlığına kavuştu ama sonuç doktor spiedell için pek hayırlı olmadı. nah işaretini gören ali yaprak doktor spiedell'in gözüne okkalı bir yumruk attı. şimdi de doktor spiedell'in gözünde arıza olmuştu. peki şimdi ne olacaktı ...???

devamı haftaya... (bkz: yersen)

tanım: ortaya son derece değişik, tuhaf ve komik öyküler çıkarmaya sebep olan olaydır.
güncel Önemli Başlıklar