bugün

yaprak dökümü

dünkü bölümde ali rıza gene bağır bağır bir hal oldu.
ali rıza amcanın bu kaçıncı cinneti, kaçıncı isyanı, kaçıncı "yazıklar olsunnnnnn!" demesi?

sırf bu sezonda bile en az 100 defa "yazıklar olsun" 50 defa "bunu da mı görecektim" 75 defa da "benim öyle bir kızım yokkk" demiştir. şu adama farklı isyan replikleri yazın artık bence, olmuyor böyle. adamın böğürmesi bile etkili olmadı, kimse korkmadı.

tutturmuş bi, "bana niye sölemediniz ühühühühüee!"
bunu derken kendin de inanmıyorsun değil mi ali rıza? leyla hamile, oğuz'dan hemde, şevket de ferhunde'yle aşna fişna deseydik, n'apacaktın, ha sorarım sana, n'apabilirdin en fazla?
"benim öyle bi kızım/oğlum yokkk!" ve "yazıklar olsunnnn!" dan başka ne yapacaktın? gördüğün gibi sonuç değişmedi, sen gene o pek möhüm replikleri böğürme eşliğinde söyledin ama bi boka yaramadı.

bence şöyle herkesin karşısına geçip "hepinizin mına koyim orospu çocukları!!!" diye bağırsa rahatlayacak bu adam. bipletip, onu dedirtin bu adama. bişiciği kalmaz.

bi de şu hayriye ölsün artık. bu kadın ortadan kalkarsa bütün sorunlar hallolacak.
kadının her hareketi mi fiyasko olur? her sözü mü ekrana kafa atma isteği uyandırır? ali rıza sen nasıl dayandın amcacım bu kadına ya? eğer bu kadınsa bu çocukları büyüten, bence sonucun bu olması hiç şaşırtıcı değil. bir de ali rıza necla'nın halısına kahvesini döktü diye az daha ali rıza'yı oklavayla kovalayacak zannettim. ne korkutmuş lan seni bu necla? zengin olunca götünü yalamaya başladın tabii, samimiyetsiz karı! necla'nın da, halısının da, senin de ben taaaaaaa...

sen nası uyuz bi insansın necla yeaa? allah'ım ya rebbim. o çok bilen, her bokun üstesinden gelen modern iş kadını tavırların beni deli ediyor uleeeeennn! kimsin sen necla? okulu ne ara bitirdin? diploman nerde? staj neyin yaptın mı hiç? hııı? hiç böyle penisli kadın numaraları çekme bana, sen de soluğu yakında o balık bakışlı adamın yatağında alacan. bak bi sen hamile kalmadın şu dizide, sıra sana geliyo yavaş yavaş. o adamın bakışlarını hiç beğenmiyorum, seni tenhada bulsa var yaaa... neyse sana da müstehak zaten. baban halına kahveyi döktü diye altına yapıyordu lan. ne korkutmuşsun lan milleti ? o halı var ya o halı, işte o sana girsin necla!

şevket, "intikam intikam" dedin. bu muydu olm intikamın??? gözüm görmesin seni şevket. ben de salak salak ferhunde'nin ciddi ciddi ağzına sıçılacak bir daha da iflah olmayacak zannettim. bu muydu len?
şevket var ya ciddi salakmışsın olm. o ferhunde şimdi sana n'apar biliyon mu? kurtulacağını mı zannettin ferhunde'den? sana da müstehak zaten sümsük herif.

ferhunde, sen de iyice aptallaştın artık. bu sümsük şevket'in neresini seviyorsun anlamadımki? o parlatıcı sürmüşcesine parlayan dudaklarını mı? melül melül bakan şaşkın gözlerini mi? kocaman götü var erkek olduğu halde, onu mu? bildiğin tipsiz len bu? git aynada bi kendine bak. bi de şevket e bak, sonra da mithat kara'ya. ikisi de birbirinden tipsiz kızım.

sedef, sen de salaksın. ama bu senin normal halin zaten. yav ne şevketmiş!
sen git en iyisi bi doktora görün, de ki "benim bi takıntım var, allah'ın italya'sına gittim, italyan erkeklerini gördüm ama hala şevket öküzünden başkasını düşünemiyorum" de. doktordan başka çare göremiyorum ben senin için. güya tasarım üzerine kursa gidiyon italya'da, güya milano gibi bi yerdesin. çık bi dışarı gez, toz! oturmaya mı gittin kız oraya? saç modelini bile değiştirmemişsin. 4 senedir aynı model, aynı renk. bence saçınla filan bi ilgilen.