bugün

türk ırkının üstünlüğüne inanmak

aşşağılık *kompleksi olanların, kendi soyundan, nesebinden, geçmişinden utananların "yaw yok böle bişi, türk neki, işte faşist bunlar falan" diyerek yok saydıkları üstünlüktür. hatta bazıları sattıkları şıraya bozacıyı da şahit tutarcasına darwin felan fişmekanı da arkalarına alırlar. bu insanlar darwin'e inanırlar ama sen maymunsun, soyun sopun hep maymun, king kong da senin deden dediğimizde kızarlar, bunu kabul etmezler. kendilerini kişiliklerini ve hatta tarihi-kültürel miraslarını değil kendilerinden sonraki nesile aktarmak, hap halinde versen bir bardak suyla bile kanlarına karıştırmayı reddederler.

bu aşşağılık kompleksi bazen öyle bir noktaya ulaşır ki, çevreden birileri türk falan demeye görsün sen faşistsin derler, birileri allah derken kelimeyi bitirmeden yobaz etiketini yapıştırıverirler. bunların abilerini ulu önder karadenizde gece yarısı boğdururken yanlış yapmıştır esasında...atam öldürüp gömdürmek yerine kıçlarına birer de kazık çakıp ibreti alem içim içlerini samanla doldurup mahalle mahalle gezdirmediği için bunlar yedikleri herzelerin geçmişini de bilmezler.

tip tip çeşit çeşit kesmece karpuz gibidirler. yolda karşılaşabilirsiniz, maç seyrettiğiniz tribünde yanınıza da oturabilirler, akşam bir bira içmeyi düşünseniz yan masanızda kurulumuşlardır çoktan. hatta sanal alemde x sözlük'te yazarken entrynizin hemen altına yazı yazabilir, sizden bir evvel de sizi tukaka ilan edebilirler.

yanınızda bir köpeköldüren * taşımanız sağlığınız ve milletiniz için en evla olanıdır.
güncel Önemli Başlıklar