bugün

geleneksel uskudar zirveleri 4

efendim fth'nin iki gündür tribi sonucu yoldan geçerken uğrayalım diye cedric'le anlaşmışızdır. * * * saat 14.00 sularıydı biz gitmeye karar verdik ve saat 16.00 sularında gittik. fth 'ye ido ya gel dedik o da niye dedi şok olduk orda kaldık. neyse zar ozr uğraşlarla tini mini gelerek bizi aldılar ve niye geldiniz dediler. biz de yoldan geçerken uğradık dedik. sizin yol u dönüşü mü diye sordular ced kah kalh biz gidiyoruz diye geyiğe vurduk.
nitekim efenim, yine yürürken arkadaş bizi çıkmaz sokağa soktu.* geri dönüş yaptık yürürken bir baktım fth lunapark lunapark diyerek bizi oraya soktu. * ben de ayıp olmasın diye çarpışan arabalara bindim. sonradan arkadaşları lunaparktan çekiştirerek aldık cedric 'le. sonradan çay içmeye gittik kız kulesi ne karşı. ata demirer taklidiyle fth le darkwhisper bizi yardı. atan alır spor yerinde durmadı sürekli laf attı. eqin zaten bir sinsi planlar içindeydi. paltagayet ortamı yumuşatan bilinçli bir arkadaştı. trixx e gelince sürekli ekurin nerde vayy kızdım ben ona diyerek sitem etti. yani geyikti oydu buydu derken bayağı 2 saatlikte olsa eğlendik.
ek not olarak atan alır spor, eqin, palta,darkwhisper bu arkadaşları iki saat yolda bekledik. o kadar yavaş yürüyolar ki nerdeyse onları beklerken çay demlicektik.
daha sonradan fth ve trixx; cedric'le beni dolmuşa bıraktılar ve biz de kadıköy 'de arkadaşımla buluştuk. ne demişler bir taşla iki kuş. *