bugün

sözlükte tanışılan biriyle yatma olasılığı

görünürde zayıf bir olasılık gözükse de hayal alemlerinde bankoya oynayandır.

umut güzel şey valla azizim... insanı olmadık şeylerin bile peşinden sürükleyip ona hayal alemlerinde on numara taklalar attırıyor. türk erkeğinin cinsellik bilgisi bu hayallerle , olmasını istenen beyhude ama naif arzularla gelişiyor, ilerleme kaydediyor. onca yıl süren kimi zamann acı kimi zaman öfke kimi zaman da zevk veren mastürbasyon monologlarından sonra türk erkeği sanal da olsa bir şeyler öğreniyor ve çevresiyle de bunu paylaşıyor.

işte bu durumların doğal sonucu olarak da, çevresiyle iletişim halinde olan her yurdum erkeği , her an sevişebilecekmiş gibi hazır kıt'a bekliyor. cüzdanlarda kondom taşımak bunun en cazip örneklerinden biridir. onun dışında zihinsel olarak da , kendisine arkadaşları tarafından anlatılan ve muhtemelen yalan dolan olan şeylere inanıp, neden ben bu tecrübeyi yaşamayayım ki diyor. o hisse kapılıyor. neden olmasın ki, misal bir bara gitmişim, 4. denememde sabah kendimi hatunla birlikte yatarken bulmuşum!
neden olmasın ki, hemen tanışıp sevişip, olan biteni asla sorgulamayıp, neden ben de fuckbudy'mle amlı götlü muhabbetlere, genişliğin, amerikan tarzı hayatın doruklarına çıkmayayım. sonra da cumaya gitmem gerektiğini söyleyen eş dostla zaman geçirmeyeyim, bakkal hayri'nin mekanına girerken selamün aleyküm çekip, çıkarken kültür şoku mağduru hissetmeyeyim kendimi... kazımımız cevabı gördüğünüz gibi kendiliğinden verdi az önce..

sözlükte de aynı şey geçerli. düşüncelerinize hayranım, mükemmel hoşsohbet insanı diye başlayan, sonra zirvelerde devam eden gözlerin şahin gibi bir yerlere odaklandığı avcı av konumundaki hep umut dolu o zamanlar.

bilgisayarın başında, onun entrylerini okurken hayal edilen kucak danslı sahneler, geri oynatmalı hem de.. kızın beyan ettiği fikirlerden yola çıkarak onun kendisine verme ihtimalini hesapladığı dakikalar... ilk başlarda rüyalardaki sevgili arzusunu gerçekleştirme durumu, sonra da ne kadar orospu acaba testi...

zor be.