bugün

avea sevgili sensörü

son yılların en büyük teknolojik hareketidir.3g falan yanında halt etmiştir yani o derece. hem onun kadar reklamı da yapılmamasına rağmen, kanser gibi tüm telekominikasyon ağlarına yayılmış haldedir.

anneye anlatır gibi anlatmak gerekirse, şu şekildedir.

hani avea tarafından gönderilen saçma salak mesajlar vardır ya, şu bilmem kaç kontüre takımınızın gollerini cebinizde izleyin, yok 7 mms atın 100 mms kazanın, yok şakafon var onu kullanın, yok sevdiklerinize müzik dinletin falan, hah işte onlar.
şimdi bunlar sevgiliniz varken gelmezler, ayda yılda bir gelirler, ondan bile yakınırsınız.(ki bu durumu sonradan mumla arayacaksınız haberiniz yok) o kadar nadir gelir ki bu mesajlar siz avea bunları atmaktan vazgeçti galiba diye bile düşünürsünüz.

taaa ki;

ayrılana kadar!

o gün gelip çatar. daha sabahında telefonunuza mesaj gelir. siz bi' umut açarsınız, "sevdiklerinize sesli mesaj gönderin ey insanlar" ulan sevdiceğim mi var bre kafir der, söversiniz.
gün içinde sürekli tekrarlanır bu durum.

aslında dıştan bakınca pek de bir şey değişmemiştir hayatınızda. önceden de telefonunuz hiç susmazdı, şimdi de.

tek fark sevgili değişikliği sadece.

avea'm, biricik sevdiceğim, bu gece iyi geceler mesajını atmadan uyudun, ama olmaz ki bebeyim ya, yapma bi' daha böyle, küserim sonra...
* * *