bugün

kürtaj kararı alan cibiliyetsiz anne ve baba adayı

bu vicdansız mahluklar ile alakalı bir tespit yaptım ve bunları 3 yaş grubuna ayırdım. sizinle paylaşayım istedim.

18-25 yaş grubu cibiliyetsiz ebeveyn adayları: efendim, bunlar büyük ihtimalle üniversite için gurbete göçmüş ve onun verdiği rahatlıkla kucaktan kucağa atlayan kızlar ve her kıza potansiyel partner olarak bakan abazan erkeklerdir. arada sırada prezervatif kullansalarda, büyük ihtimalle alkollü geçen bir gecenin ardından içe boşalmayla son bulan hazin bir başlangıcın mümesilleridir. tabi istisnalar da yok değil. ''aşkım içime boşal'' diyen azgın kızlar ve düşüncesizce hareket eden abazanlar da yok değil. bu şahsiyetsizlerin örf ve adetleri olmadığı için hamilelik haberinin akabininde kürtaj kararı almaları zor olmaz. tabi kız öğrenci, oğlan öğrenci.... öyle olmasalar bile cepte 5 kuruş yok, hayaller büyük, çocuk ayakbağı olur. ha bir de ailelerinin kendilerini sikerteceği gerçeği var ki sormayın gitsin.

25-35 yaş arası cibiliyetsiz ebeveyn adayları: 3 grubun içinde en cibiliyetsiz olanları bunlardır. bu yaşlar çocuk yapma yaşıdır. lakin, kariyer aşkıyla yanıp tutşan anne adayı ve voleyi vurma çabaları içerisinde kamil baba doğacak bir çocuğu ayakbağı olarak görürler kendilerine. büyük ihtimalle bir anlık şehvet sonucu, prezervatifi takamayacak kadar azdıkların bir anda bu gaflete düşerler. hamilelik haberinin ardından bir saat içersinde mutabakata varıp, kürtaj kararı verirler. şerefsizin önde gidenidir bunlar.

35-45 yaş arası ciiliyetsiz ebeveeyn adayları: güler misin, ağlar mısınlık tiplerdir bunlar. hoppala keşam malkara keşan mentalitesiyle korunmasız seks yaparlar. hamileleik haberinden sonra çok düşünür bunlar. yaşın verdiği olgunluk ve yaşlanmaya yüz tutmuş insanlar oldukları için inançları kuvvetlenmeye başlamıştır ve yapacaklarının ne büyük bir günah olduğunun bilincindedirler. lakin, bu yaştan sonra konu komşu ne der gibisinden sikindirik bir nedenle çocuğu aldırırlar. tabi kadın için sağlık riskleride vardır. var da ne sikime korunmasız sikişiyorsun demezler mi adama !

efendim, bunlar olası bir savaş sırasında düşmana kıyamazlar, lakin sabi masum canı almakta bir sakınca görmezler.

edit: sağlık sorunları yaşayanları ayrı tutuyorum. neden tenkit edeyim ? hepsini tenzih ederim. *