bugün

yıldırım demirören e açık mektup

açık konuşup içimi dökmek istiyorum, çünkü sana karşı hissettiğim sinir yüzünden kendimi sikme derecesine geldim.

ben iyiyle kötüyü, yanlışla doğruyu ayırt edebildiğim yaştan beri beşiktaşlıyım. başlangıcı nasıl oldu bilmiyorum ama sanki doğuştan böyle doğmuşum gibi hissediyorum. benim için üst kimlik her daim beşiktaş ve beşiktaşlılıktır. ben ki eski sevgilimin yeni sevgilisi beşiktaşlı diye sempati duyarım çocuğa, son sigara paramla yenileceğini bilsem de kahveye gider maçını izlerim, evimi ailemi özlediğimden çok yeşil sahada formamızı görmeyi özlerim, hayat herşeyimi alıp götürse de, tek bir gol haberiyle bile gülümserim tutamam kendimi. adeta siyah-beyaz, olmayan eşim doğmamış evladımdır benim.

hiç bir duygu bu sevgiyi bastıramaz sanırdım ama yanılmışım. sayın demirören senden o kadar çok nefret ediyorum ki, artık canımın yarısı beşiktaş'ımın sen olduğun sürece başarılı olmasını istemiyorum. belki bi mağlubiyet daha alırsak defolup gidersin diye daima bir umut var içimde. gelen şampiyonluğa bile sevinemediğimi, seni o koltuğa yapıştıran her nedene delicesine sinir olduğumu çevremdeki herkes bilir. her gün istifa edersin diye güne umutla başlıyorum sayın demirören. ama nerede sende o şeref? nerede sende o kadar beşiktaş sevdası? sen zerre kadar beşiktaşlıysan ben götümü boğaziçi köprüsünde siktirmeye razıyım. sen beşiktaşlıysan ben senelerce boşuna kendimi kandırmışım bu sevdayla. aslında biliyor musun sen tek başına bu kadar nefreti bile kazanacak yetenekte değilsin. senelerce yaptığın rezilliğe rağmen seni o koltuktan yollayamayan camiaya bu isyan biraz da.

ota boka milyon dolarlar harcayıp kulübü kendine borçlandıran hırsız adam. başarısızlıklara gösterilen tepkiyi bile kabullenmeyip taraftarı temizleyeceğini iddia eden yüzsüz adam. onlarca söz verip tutamayınca hiç utanıp sıkılmayan arsız adam. içinin karaltısı yüzüne yansımış tipsiz adam. istifa edecek kadar bile onuru bulunmayan çapsız adam. en küçük galibiyet de dahi koskoca beşiktaş başkanı sıfatıyla salya sümük ağlayan utanmaz adam. türkiye kupasını kendine hedef koyabilen vizyonsuz adam. konuşmayı, yönetmeyi, oturmayı, kalkmayı bilmeyen görgüsüz adam. 6 senede kulübü her cephede tarumar eden içimizdeki irlandalı. yazıklar olsun seni o koltukta oturtanlara. taraftarın yüzde yüzü tarafından istenmediği halde o makamda kalmak ancak senin gibi yüzde yüzsüzlerin işidir. sen benim içimdeki en büyük sevdaya her gün tecavüz ediyorsun.

senden nefret ediyorum yıldırım demirören,
elimden gelse neler yapmazdım.
güncel Önemli Başlıklar