bugün

salatadaki dekoratif zeytini umarsızca yiyen kişi

bu ki$i tıpçıdır. ahanda tez:

bunlar uzmanlığı olan bir doktor, pratisyen hekim, belki bir psikiyatr, ya da bir kadın doğum uzmanı, belki bir di$ hekimi, yahut dü$ hekimi veyahut bir diyetisyen olabilir, farketmez. bu arkada$lar senelerce kendilerini paraladıklarından kelli 'eah sikmi$im anasını' diye gezinip gezdirirler. dünyanın en rahat, en geni$ adamlarıdır azizim. mottoları daima: 'koy götüne rahvan gitsin'dir.

adamlar rahat olacak tabi, sabah 9 ak$am 5. o 5 zaten kafadan 4 olur. nöbete kalanlara selamlar tabii. ehe. bir de ba$hekimle kanki olunduysa o saat iyice çekilir geriye. adamların yazılarına yansımı$tır rahatlıkları. çizittirir kağıda bi' bok anlamazsın. adam gibi yazayım demek yok, sen beton del istersen okumak için ona ne ki ?! böyle bir yayvan yayvan konu$urlarki bunlar akıllara zarar. ölüm kalım sava$ı versen bile kar$ında 'beeeyyfeeennnndddiiiii biiiibiiibiiik duuubiiiidiiiik' diye yaya yaya konu$urlar. sanırsın sanki kordon'da yürüyor haspam.

gelelim özel hayatlarına. bekar ya$ıyorsa evini bok götürür. görmeyin sakın aman aman. bi' çorabının teki banyodadır diğer teki mutfakta. donu koltuğun ba$ kö$esindedir falan. bir kokarki evi aman aman evlerden ırak. evliyse zaten $iddetli geçimsizlikten bo$anır. kim napsın lan böyle karıyı/adamı!?

tabi ki rahat rahat yiyecektir zeytini de. ona ne ki ? salata yapılırken emek mi harcanmı$, kaç saat uğra$ılmı$. o sadece yer. hayatı boyunca yer, içer ve s.çar zaten. senin uğra$ıp salata hazırlamanı, dekoratif zeytini falan sikine takmaz.
güncel Önemli Başlıklar