bugün

2009 halk bankası personel alımı

son günlerde, tanıdık tanımadık bütün işsiz ve işleriyle kavgalı kişilerin diline dolanmış bir nevi kurtuluş yolu. uzman yardımcısı (mühendis), uzman yardımcısı, servis görevlisi, banko görevlisi olmak üzere dört bölüme toplam 2500 kişi alacak olan halk bankasının, işsizliğe biraz olsun dizginlemek adına yaptığına inandığım olay(yersen). 2009 temmuz ayında yaklaşık 4500 kişi aldılar şimdi de 2500 kişi daha alarak kadrolarını iyice şişirecekler sanırım.

en ilginç olanı mühendisi alımı olmasıdır. ne kadar tanıdığım mühendislik mezunu arkadaş varsa (dikkatinizi celbederim mühendis demiyorum), hayatında görmediği ekonomi, hukuk, muhasebe sorularıyla cebelleşip, bir bankada mühendis ne iş yapar sorularıyla, sağdan soldan, sınav sonrası kesin olarak oynanacak oyunlara ayak uydurmak için torpil denen mahlukatı aramaktadır.

atalarımız boşuna dememiş;

(bkz: bir işte mülakat varsa o işte rulokat vardır) dememiş dedim zaten.

neyse siktir olup gideyim, bu gibi olaylar meme uçlarımı sertleştiriyor.

-la fobi, sen yazılıyı geç ben gerisi hallederim... diyeniniz varsa daşşanı yerim onun, mesaj atsın... daşşanı yemesem de ellerim lan, valla bak!..

edit: ulan arkadaşlar, alımları ben yapmayacağım, bana cv gibi bu olur mu, şöyle mi yapsam, beni beğenmiyor musun, tarzı mesajlar atmayın.

alın la burdan bakın: http://www.halkbank.com.t...er/2009_eleman_alimi1.pdf

edit devam: ulan pezevenk seni işe almayan ben değilim, eksileyip bunuda mesajla dile getireceğine; tırmala beni kaşı beni...
güncel Önemli Başlıklar