bugün

mini eteğin giyilme amacı

genelde havadarlık, rahatlık, güzel görünme, kendine yakıştırma, gibi sebeplerden dolayı aklı başında hiç bir bayanın mini etek giyeceğini düşünmüyorum. aklı başında hiç bir erkeğin de mini etek giyen bir bayandan masumane bir şekilde hoşlanacağını da düşünümyorum.
mini etek giymiş ve mini etek gerçekten yakışmış seksi bir görünüm kazandırmış bir bayan görmüş bir erkeğin ilk aklına gelen şey genelde; kaldıracaksın şu eteği havayaolur. (tabi görünce hiç tenezzül etmeyenler var ama onlar ayrı ve şu da var; istisnalar kaideyi bozmaz)

türkiye'de durum bu iken bir bayan neden hala mini etek giyer?

1- normalde güzel ve çekici olmayan bir hatun kişidir. ilgisizlikten sıkılmış ve girdiği ortamlarda erkekler yanındaki kız arkadaşına salça olurken kendisine salça olmuyordur ve bu da hanım kızımızda fena halde depresyona sebep olmuştur ve kendisini de yanındaki kız arkadaşı gibi çekici ve dikkat çeker hale getirmek için mini etek giyiyordur. böylelikle erkeklerin kendisine bakmasını dikkat çekmeyi ve peşinden koşturmayı istiyordur.

2- direkmen karşı cinsi cinselliğe odaklama amacıyla giyilir. bir gece davetine gidiyordur.
birlikte olmak istediği erkekle bir randevusu vardır. kız abazadır. erkeğin de kızın kendisiyle birlikte olmak istediğinden haber yoktur. kız mini eteğin karşı cinste bir afrodizyak etkisi yapacağını bildiğinden mini eteğini giyer. daha bir çok hazırlık da yapar ve amacına ulaşmaya çalışır.

3- bu hatun tipleri direk teşhirci kesimlerdendir. mini etek giyme amacı sadece teşhirdir. kendisini izleyen insanın şekilden şekle girmeleri onlara zevk verir. o zaman kendilerini güçşlü hissederler. tatmin olurlar.
tek amaçları erkeklerin o tahrik oldukları anı görmektir. mesela bazen bir lokantaya gider bacak bacak üstüne atarlar ve çaktırmadan bacaklarına bakan insanların suratlarındaki ifadeyi görmeye çalışırlar. bacaklarına bakan erkekle göz göze geldiğinde " ne bakıyorsun lan ayı " der gibi suratlarına bakmak onlar için çok eğlencelidir.

4- bu bildiğimiz kaşar bayandır. hayattaki tek varlığı göğüsleri ve götüdür. bunlarla orantılı bir de vücudu vardır ve başka da hiç bir özelliği yoktur. tamamen cinselliği ve vücudu sayesinde hayattadır. başka da bir boktan anlamaz. ve bu vücudunu süslü dolaştırmak ister.

5- bir de aklı başında nadiren mini etek giyenler vardır. bunlar kendilerine de yakıştırırlar ama fazla göze batmazlar. bu insanlar günlük yaşamlarında giyemedikleri bu mini eteği belki de biraz hevesleri geçsin, biraz değişikli olsun diye gece gezmelerinde veya özel davetlerde giyerler. elbisenin rengidir bilmem nedir uğraşmak yerine giyerler bir mini etek. tabi oturmasına kalkmasına da dikkat ederler. sonuçta ne giydiğinin farkındadırlar.

bu kadar geldi aklıma.