bugün

turk silahli kuvvetleri ndeki vatan haini er

o dakikaya kadar ekmeğini yediği, suyunu içtiği, belki evindekinden daha rahat yatağa yatabildiği, hastalandığında iyi kötü ilaç bulabildiği, baba ocağından sonra ikinci sırada gelen asker ocağına hıyanetini gösteren, şerefsiz vatan haini erdir.
ey bu eri yetiştiren doğuran ana sen ne yetiştirdin böyle, bir meyvasız fidan dikip sulasaydın bu kadar yıl en azından gölgesinde insanlar dinlenirdi.
ey bu eri yetiştiren öğretmen hiç değilse pazartesileri cumaları istiklal marşı da mı okutmadın? helal mi senin kazandığın para. helal mı çoluk çocuğa yedirdiğin lokma artık.
ey bu ülke hepimizin, kardeşçe demokratik ülkede hep birlikte yaşayalım diyen sivil toplum örgütkleri siz ne için varsınız?
ey benim cefakar memleketim, vefakar toprağım, ey benim şehit anam sen de anasın bu erinki de ana. sucu yok o ananın. bilseydi doğurduğunun enik olacağını taş doğururdu o ana.
eğer bu insanlara tepkinizi koyarken hala insan, kardeş, yokluk, şu bu -izm lerden birisi diyecekseniz sözün bittiği yerdeyiz demektir. alın size haber
http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=82021

şerefsizler kan gölünde boğulacak, hainler geberdiğinde sarılacak bayrakları olmayacak...

edit: bu başlıkta eksilenmek benim gururumdur.
güncel Önemli Başlıklar