bugün

evlenince evrim geçiren öküz yavruları

genelde hanımlar için kullanılan tabirdir. niye, çünkü erkekler zaten evlenmeden önce ne şekil bir öküz yavrusu olduklarını belli ederler. yani evlendikten sonra nasıl bir yavru ile yaşanacağını kestirmek için müneccim olmaya gerek yoktur. halbukisi kadın milleti olduğu gibi değişir. nereden bildiğimi sormayın artık. onbin değişik yerde açıkladım.
not: yahu öküzü yavrusu olmaz aslında. zira öküz tarlada çalıştırılmak için iğdiş edilmiş boğadır. çiftleşemeynce ne yapar gücünü sapan çekmede kullanır...
tabi ben de başlığın bütünlüğünü bozmamak için artislik yapmadım.

not2: bir şey daha küçük beyinli koca popolu türk kadını diye başlık açtığımda bana eks oy veren arkadaşlarım bu kadınlardır bu şekilde ezilenler... istisnaları saymazsak okumuş kendini geliştirmiş evlenmek için değil de sevdiği için evlenen kadınlarda bu tür sorunların olması mümkün mü?
bazen eleştiri ağı olabilir, bu gibi durumlarda kalkanı çekmeden önce ne söylendiği anlaşılırsa şahsımız adına daha hayırlı olur.

ek: bir konuda birden farklı görüş olması mümkün olmakla beraber farkı görüşleri savunanlarında diğer görüşe hak verdiği görülebilr. başlığın tanım beyanı bence çok doğru ama, bunun suçlusu annesi tarafından o şekilde yetiştirilen erkek mi?
bu arada koca ağzımı istediğim yerde şeklde açarım. sorunu olana kafamla birlikte...*