bugün

danistay cinayetinin ardindaki sir

sikkeyi kesip,turrayı basan bazu kesimin "-şeriat istemezus' deyu,bağırıp çağırdıkları bir cinayet vakasının açıklanamayan hali.türbanlılara insan değilmişcesine saldırılmasını ,yüzde doksan dokuz müslüman olan bir ülkede islam'ın yerden yere vurulmasını seyrettik bir kaç gün boyunca.şimdi ne oldu peki, bu cinayeti kim ve neden işledi? salt şahsi husumeti dolayısıyla bir adam vakit gazetesinin küpürüyle gaza geldi de katil oldu değil mi ? (!)gazeteler karalandı,insanlar damgalandı vs...

şimdi yavaş,yavaş açığa çıkacak herşey ve bizde göreceğiz.cinayetin emekli bir ordu mensubu ile olan ilişkisi bu noktada kilit nokta bence.enteresandır ki seksen öncesinde de biz aynı filmi seyrettik sanki.iç huzurumuzu temin eden en mühim organlardan birisi her taşın altından nasıl ve neden çıkıyor anlamak zor.emekli bir yüzbaşıya ( ki lakabı albaymış) emir veren, ve emekli olmayan kodamanlar olamaz mı acaba? tabii böyle konuşmak bazılarının pek hoşuna gitmez ama, realite can yakar! şimdi elbette elde yeteri kadar done yokken şahıslara yada kurumlara olayı havale etmek zor ve yanlış.

ama elde yeterli bilgi olsa ne yazar ki? kime kimi şikayet edeceğiz biz? şemdinlide şikayet edildi işte birileri,ama olan savcıya oldu yazık ki! şimdi ordada bombayı atıp ortalığı karıştıran savcıydı değil mi ?(!) bu ülkede karşı eleştirebiliceğimiz ve eleştiremeyeceğimiz güçler vardır.başbakan'a ayar veren bir rütbeliyi eleştirmek ne haddimize değil mi ? (!)

ersever'ler,yeşil'ler sergerdan hareket eden kahramanlardı zaten.arkalarında başka güç yoktu onların.aslında çok fazla düşünmeye gerek yok,deha olmakta lüzüm etmez,biraz ülke gerçekleri ve birazda yakın tarih bilgisi.özellikle ihtilaller ve oluşum süreçleri okunması gereken yerler.

ama yine tabii biz boşa konuşmuş olduk, cinayeti o sakalllı, cüppeli, yağlı, bıyıklı müslümanlar işledi değil mi ? yerden yere vurulması gereken yine islamdır değil mi ? vuralım yerden yere islamı,ahtapot gibidir zaten islam yerden yere vuracan ki rahat pişsin!!! sonrada alıp salata yaparız.afiyet olsun!