bugün

akp liyim ama kürt açılımına karşıyım

onu oy verirken düşünecektim hemşerim diyerek gülüp geçtiğim olay. biz boşuna mı söylüyoruz 7 yıldır büyük orta doğu projesi, gülen ve abd hedefleri diye?

sıkı bir akp li olmadan önce oy verdiğin tayyibin başkanı olduğu medeniyetler ittifakı ve büyük orta doğu projesini bir araştırsaymışsın keşke. çünkü projenin en büyük amacı orta doğuda abd yandaşı milletleri (kürtler-yahudiler-körfez arapları ve maalesef biz türkler)tek çatı altına federasyonlar halinde toplamak. bunun için obama bizzat gelip mecliste bu ülkeyi tehtit etti. 40 yıldır bu amacın peşinde abd. ama dinle amerikancılığı birleştirip halkı böyle derinden kandırabilecek bir parti bekliyordu.

daha sözde kürt özde pkk açılımından daha beterleri bekliyor bizi yoksa siz alevilere hak tanımayıp din derslerini hala zorunlu kılan akp den demokratlık mı bekliyorsunuz? tayyip niye norşin meraklısı ama dersim e düşman? çünkü dersim de kandırılacak saf kitle yok!

bu açılımla kurtulmak yok! önümüzde daha ruhban okulu, ermeni sınırı ve soykırımı ila kıbrıs açılımı var. tarih bir akp yi bir de makarnaya oy verenleri yazacak.