bugün

zamansız gelen aşk

beklenmeyen bir anda gelen aşktır. savunmasız kalırsınız, bazen iyidir bazen kötü. hayatınızda biri varken, hele bir de siz onun doğru insan olduğunu düşünüyorken gelirse darmadağın olur bütün düşünceleriniz. bir sürü şüphe dolar beyninizin içine. bu aşksa eğer diğeri neydi diye düşünürsünüz. bazen de zamansızca ama aslında tam zamanında gelir aşk. Boşlukta sallanırken, yalnızlık öldürürken gelir. Onun kurtarıcınız olduğuna ve gelip sizi bulduğuna inanırsınız;

Bulundum, Sonunda bulup çıkardı beni karanlık dünyamdan. Hayat yokuşunu aşağıya yuvarlanmadan çıkmak için çabalıyor, her sendeleyişimde ter içinde kalıyordum. Etrafımda büyük binalar vardı, karanlıktı. Yürümekten vazgeçip bir ara sokağa sığınmıştım, Buldu beni.

Daima yaş dökülen ağlamaklı gözlerimin altı mor halkalar, ellerim kupkuru, saçlarım dağınıktı. Üzerimde kırmızı bir atlet, daralan sokağın en sonunda yere çömelmiş otururken karşımda belirdi. Karanlık bir silüetti ilk gördüğümde, yürüdükçe belirdi gözleri, Elini bana doğru uzattı . Önce tereddüt ettim, o da incitir diye, tutmadım. Nefesini yüzümde hissedince, Her zerresinden şefkat damlayan bakışlarını görünce tuttum ellerini. "Gel benimle" dedi.

Yalnızlık içimi dağlarken, nefes almak zorlaşmışken, yalandan bir şehrin tam ortasında gökyüzünü izlerken bir yıldız kaysın umuduyla, buldu beni. Yıldız tozu serpti yüreğime. Canlandım, kaybolmuş ruhum serinlendi.

Hükümsüzdür yazısını kanayan kalbimin mürekkebiyle alnıma kazıyordum, azap içinde. Alnımdan kan damlıyordu ellerime. Terkedilmiş bir çıkmaz sokakta, terkedilmiş, günah içinde sarsılan bir bedendim. Ellerimden tuttu, kan bulaştı eline.

Şimdi gökyüzü mavi, çıkmaz sokaklar hep denize açılır. Hayat yokuşu dikensiz, binalar yerine büyük çiçek bahçeleriyle çevrili, Koşuyorum yollarında. Zamandan korkum yok, Hükümsüz duygular bıraktı peşimi. Bedenim yaşıyor, kalbim gözlerimden dışarı bakıyor. Ruhum özgür bir kuş kanadında seyre dalmış dünyayı, Yaşadığımı hissediyorum, Su içsem haz alıyorum...

Sonunda buldu beni; Güzel gözlerinde o tanıdık şefkat duygusu, ellerimi eline almış, eğiliyor yüzüme doğru. Birşeyler söylemeye hazırlanan sesi kulağımda; "zamanı gelmişti, hiç usanmadan aradım buldum seni, bırakmam artık."
güncel Önemli Başlıklar