bugün

tahammülsüz bir din olarak islam

islama atılmış iftiralardan biridir. islam dini zorlamanın ve de zorbalığın olmadığı bir dindir. şayet islam dini mebnsuplarını tahammulsüz olarak gösteren hadise karikatür hadisesi ise şunu açıklamak gerekir.

hz. muhammed peygamber olduğu dönemde insanlar puta tapıyordu.resulullah putun önünde eğilip kalkan insanlar yarın kendi figürlerinin önünde de secde etmesin diye hiçbir şekilde resminin çizilmesine müsade etmemiştir. yani müslümanlar iyisiyle kötüsüyle resulullahın bu ricasına uymuş ve de hiçbir yerde peygamberini figüre etmemiştir.

sonra birileri çıkmış peygamberi figüre etmek bir yana, elinde silahlı bir katil olarak lanse etmeye çalışmıştır. hem de bu adamlar müslüman bile değil. ulan siz isa nın resmini çizme hakkını kimden aldınız. hadi o konuda biz size posta koyma hakkını kendimizde görmedik. bizim peygamberimize çizgilerle hakaret etmek size mi kaldı. buna mı tahammul edelim? bu mudur istediğiniz bize tahammulsuz derken. kusura bakmayın biz canımızdan malımızdan çok sevdiğimiz bir şahsa laf attırmamayı tahammulsuzluk olarak görmüyoruz.
güncel Önemli Başlıklar