bugün

hıncal uluç

onun için hiçbir kurum,hiçbir takım iyi yönetilmiyor.galatasaray,fenerbahçe veya beşiktaş hepsi kötü yönetiliyor.hemde senelerden beri.yahu kardeşim bir kerede ağzından olumlu bir şey çıksın.

şöyle bir yazısı vardı zat-i muhteremin;

fatih terim'in ilk sezonu galatasaray-psg'yi 4-2 yenmiş ve rövanşta 4-0 yenilmiş ve elenmişti.

''bu fatih terim'Le galatasaray'ın avrupada başarılı olması mümkün değildir.yönetim hemen fatih terim ile yollarını ayırmalıdır''.

şimdi o zamanki yönetim fatih terim ile yollarını ayırsa galatasaray'In bir uefa kupası olmıyacaktı büyük ihtimalle.iyiki hıncal uluç gibi kıt düşünmemişler.

ersun yanal'In sevmeyebilirsin.oyun anlayışını beğenmiye bilirsin,hakan şükürmilli takıma çağırmadı diye eleştirebilirsin,eleştirmekle de kalmazsın yerden yere vurursun.

ama yiğidi öldürürken hakkını vereceksin.90 dakika'da ''manisa taş gibi top oynuyor çok hızlı çıkıyorlar süperler'' diyipte ersun yanal hakkında hiçbir olumlu eleştiri yapmamak ne kadar doğrudur?.yerden yere vururken kolay ama iş övmeye geldiğinde stop.olur mu?

ersun yanal fenerbahçelidir demesini bilirsin.ama ersun yanal'lı vestel manisa fenerbahçe'yi 5-2 yenip şampiyonluktan edince ersun yanal için hiçbir olumlu şey söylemezsin.

erik gerest'i bütün bir sezon eleştir.galatasaray şampiyon olunca hiçbir olumlu eleştiri yapma.

ya bu kadar kolay mı?

sporun bütün çirkinliklerini görüpte güzelliklerini görmek bu kadar kolay mı?

bak galatasaray tribünleri dolu.

bak beşiktaş trübünleri dolu.

bak son maçında şampiyonluğu vermiş fenerbahçenin tribünleri dolu.

niye biliyor musun?

sporun güzelliğini keşfeden çok insan var bu ülkede.