bugün

trt nin istila edilmesi

trt vatandaşların vergileriyle beslenen, ayakta duran kurum olan trt'nin aleni şekilde istila edilmesidir. böylesi büyük olanaklara sahip olan bir kurumda hemen her sesin her düşüncenin,fikrin bir şekilde ifade edilmesi gerekmektededir ama neredeyse her gün (ki bir çok trt izleyicisinin de yakındığı konudur) ikinci cumhuriyetçi olarak adlandırılan ve bugünkü özür kampanyasının temsilcisi olan kişiler trt'nin bütün programlarında davetli, konuşmacı ya da programcı ya da bazı tarikatların özellikle fethullah gülen tarikatı olmak üzere bir çok tarikat elemanı burada programcı ya da konuşmacıdır. Ama Cumhuriyet değerlerini savunan atatürkçü düşünce yapısını savunan ulusal değerleri savunan hiç kimse artık trt'ye çıkamamaktadır. Bırakın çalışmayı, konuşmacı olarak kapıdan içeri bile girememektedir.

istilanın aleni şekilde yapılması da bu şekildedir.

amaç ve sonuçlar aşağıdaki gibidir:

ilk olarak, önce medya ele geçirilecek ve zehirleme kampanyası sürdürelecektir. buna ilk olarak devlet televizyonlarından başlanmaktadır. Tüm devletlerde devlet televizyonları çok önemlidir. Devlet televizyonlarına sonuna kadar sahip çıkılması gerekmektedir. Çünkü bir yerde özel televiyonların yapamadığı, ya da yapmadığı kar getirmeyen bir çok şeyi, kültürel programları ve öğretici programları devlet televizyonu aracılığla sunmak mümkündür.

ikici olarak, trt'de çalışan atatürk'çü ve köklü çalışanları saçma sapan gerekçelerle işten çıkartmaktır.

ayrıca; bir çok programla türkiye'den ve nefret duygusuyla ince oyunlarla,acıtmadan çaktırmadan etkilenmeleri sağlanmaktadır.

üçüncü olarak trt'nin yeni program yapımcılarının hepsi yeni şafak, zaman yani fethullah gülen'in adamlarından seçilmiş olup bunlara destek veren gazetelerden yani tayyip erdoğan iktidar'ına destek veren gazetelerin elemanlarından seçilmiştir.

Ve muhabir kadrolarından 100'lerce kişi işten çıkarılmıştır. yerine cihan haber ajansı, ihlas haber ajansından çalışanlar alınmıştır.

dördüncü olarak; yapılan haber programlarında muhbirlik yapılmaktadır. ergenekon operasyonları için falan filan kişiler de ergenekonla bağlantılıdır ve bunların da yakalanması gerekmektedir diyerek devletin televizyonunda muhbirlik ve kışgırtıcılık yapılmasına izin verilmektedir.

özetle trt işgal altındadır. Ve bugün çalışan 6000 kişiden atatürk'çü, cumhuriyetçi çalışanlar dağılmış durumdadır.
güncel Önemli Başlıklar