bugün

emoları koruyalım siyah giyelim

ekosistem içerisinde , piramit üzerinde basamaklanmış her canlı formunu korumak gerekir vesselam . mesela , planktonları ortadan kaldır bak bakalım neler oluyor ...

zira emo seviciler de bunlardan bir üst basamakta yer almaktadırlar ve biyokütle dengesini sağlamak için alt basamaktaki canlıları da korumak gerekir . eğer emo nesli tükenirse ; emo seviciler doğal seçilim nedeniyle adaptasyon yeteneklerini geliştirecekler ve büyük çoğunlukla nekrofili olacaklardır .

leş yiyen canlılar bu durumdan zarar göreceklerdir . çünkü onların beslenme alanlarına artık emo seviciler de dahil olmuştur . emo seviciler ile leş yiyiciler arasında rekabet başlar ve emo seviciler kazanır ...

leşleri oratadan kaldıran saprofit canlılar emo yiyiciler tarafından katledildikleri için leşler ortada kalacaktır ve dönüştürülemeyeceklerdir . dolayısı ile bu atıklar doğaya zarar verecektir . çevre kirliliği başlayacak , zehirlenmeler artacak , topraklar verimini kaybedecektir .

insanlar besin bulamayınca da kıtlık başlayacak ve ölümler olacaktır . bu ölüler yine dönüştürülemedikleri için kirliliği arttıracaklar ve insan neslini tüketecektir .

tanım : çevreciler tarafından başlatılması muhtemel yaran kampanya .