bugün

güneş gözlüğü kullanan erkek iktidarsızdır

bunu çürütecek öyle bir materyal var ki iktidarın başında olanın imanını gevriltir, eline veririm diyenleri duyar gibiyim.

bunu öyle bir çürütürüm ki bir daha kenefe giremez, ağzınla giderirsin hacetini diyenleri de duyar gibiyim.

bunu çürütmeye gerek yok, görsen anlarsın zaten ne idüğünü yaradığını ise herkes söylüyor.

bunu öyle bir çürütürüm ki suratındaki sivilcelerden eser kalmaz, nefes alamazsın şu yaz günü.

gibi cevaplar verilesi söz. ha hala tanım istiyorsanız; çocukluğunda sorun yaşamış, ailesi tarafından ne gözlük alınmış, ne güzel davranılmış, büyümüş de adam olamamış kişilerin söyleyebileceği laf.

lan ben senin babanı tanıyorum, takardı gözlük. e iktidarsız desek sen nasıl oldun ibiş lafını ise aklımdan geçiriyorum.

ulan harbi ne kadar malsınız, ne kadar boş işle meşgulsünüz. şu kodumun eğlence ve bilgi paylaşımı şeyinde küfür yemekten ne kadar hoşlanıyorsunuz. ananıza, bacınıza, ailenize küfür ediliyor, siklemiyorsunuz. çok mu seviyorsunuz lan küfür yemekten. dikkat çekmek için, beni konuşsunlar diye anama laf gelsin yeter ki konuşulayım, bu mu istediğiniz. yok efendim diyen şöyledir, yok gözlük takan böyledir. e bunları yazanda orospudur, dallamadır, amcktır.. bu mu istediğiniz. küfür yiyerek mi güçlenip, orgazm oluyorsunuz. ne kadar mal olduğunuz sizleri görmeden de anlaşılıyor, kasmayın ibnedir, şuursuzdur gibi cümle kurmalara. ayrıca bunun modası geçti, yapıldı daha önce diğer sözlüklerde. yaratıcı olup başka türlü küfür yemeye çalışın..