bugün

olimpiyat meşalesini cevat akarsu nun yakması

önce tanım=pek muhterem cevat akarsu beyefendinin olimpiyat meşalesini kav kibritle yakması eylemidir.

şimdi haberler:

"genç sporcular rahatsız

olimpiyat oyunlarının türkiye'de yapılması kesinleştikten sonra olimpiyat ateşini cevat akarsu'nun yakmasına karar verilmesi tüm dünyada sevinçle ve ilgiyle karşılandı. sporcularını cevat akarsu'yla aynı ortamda bulundurmak istemeyen bazı ülkeler karara tepki gösterirken amerika da önlem olarak sporcularla beraber jack bauer'ı göndermeye karar verdi.

uludağ sözlük yerel gazetesi"
-------------------------------------------------------------------

"tehlikenin farkında mısınız

olimpiyat oyunlarına cevat akarsu'nun karışması kimi kesimleri sevindirse de aslında türkiye için büyük tehlike arz ediyor. yöneticilerin sorumsuz tavırları nedeniyle konuya ilişkin gerekli önlemler alınmamış ve cevat akarsu'nun tüm stadyumu yakıp yakmayacağı tam olarak garanti edilememiştir. böyle bir durumda akarsu gibi bir kişiliğin bu uluslararası organizasyonda boy göstermesi tamamen bir risktir.

cumhuriyet gazetesi"
-------------------------------------------------------------------

"olimpiyatlarda vadi rüzgarı

olimpiyat meşalesininin cevat akarsu tarafından yakılacak olması yeraltı dünyasının tepkisini çekti. konuyla ilgili polat alemdar "ben meşale yakmam. bi cigara yakarım, keyfime bakarım" diyip basın mensuplarını savuştururken memati baş "sıkayım mı usta" dedi. ayrıca çeşitli kaynaklardan elimize geçen bilgilere göre vadiden bir çok kurt olimpiyat oyunlarında mücadele edecek. işte o kurtlar:

100 metre engelli= güllü erhan(muhtemelen erhan ufuk "engelli" kelimesini yanlış anlamış)

halter=hüsnü yalınkılıç(deli kuvvetiyle 250 kiloya kadar ağırlık kaldırabildiği söyleniyor)

tekvando=kazım

ayrıca vurulmasının ardından kondisyonunu tekrar toplamak için uğraşan iskender büyük'ün takımdan ayrı düz koşu yaptığı dikkatlerden kaçmadı. çıplak fotoğrafları için tıklayın

hürriyet gazetesi"
------------------------------------------------------------------

"cevat akarsu başkanım beni al dedi

olimpiyat ateşini yakmak üzere kadıköy'e gelen cevat akarsu burada gizlice aziz yıldırım'la görüşüp 'başkanım beni alın. ben doğuştan fenerliyim' dedi. fenerbahçe bu transfere sıcak bakarken daum akarsu'yu yakıcı forvet olarak oynatmayı düşünüyor.

fotomaç"
güncel Önemli Başlıklar