bugün

müslümanlıktan bahsedip geneleve giden herif

dünyayi siyah beyazdan ibaret sanan insanlarin söyleyecegini sandigim bir öngörüdür. buradaki önerme "bir sey siyah degilse mutlaka beyaz, beyaz degilse mutlaka siyah olmalidir" önermesidir. bu önerme yanlistir. her müslüman, her "insan" günah isleyecektir. kaldi ki peygamberlerin bile günaha girdikleri, kücük de olsa günahsiz olmadiklari bilinir. müslümanliktan bahsetmek "mükemmel" olmak demek degildir.

bu isler hep sahis, durum, kosullarla birlikte anilmalidir. söylemek istedigim sudur, müslümanliktan bahseden sahis genelev´e gidecegine birgün gözü kararip komsunun kizina tecavüz etse - ki erkegin cinsel enerjisini bir sekilde harcamasi gerektigi kesinlikle ispatlanmistir- daha kötü bir is yapacaktir. sahis genelev´e gitmekle günahin "büyügünden" kacinmis olmaktadir.

genelev´e giden müslüman degildir, diye bir önerme olsa olsa sabloncularin hosuna gider. ne dinler ne düsünceler sablonlarla ölcülürler.

müslümanliktan bahseden insanlarin alinacaksa söylediklerinden feyz almali, yaptiklari islerden kendisinden baska kimsenin sorumlu olmadigi, unutulmamalidir.
güncel Önemli Başlıklar