bugün
- chp bin hali ne olacak22
- tai lung11
- diamond bosphoruss denen yazar22
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- düşük göz kapaklı gözler4
- sedat pekmez25
- zall buraya bak aslanım5
- kürtçülük yapan komünist3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste4
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği2
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- kemal kılıçdaroğlu22
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı2
- gerilla taktiği4
- bir sözlük yazarını cami avlusuna bırakmak2
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi3
- başarılı sigara bırakma teknikleri2
- oversize modası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması3
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- xiaomi2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kadınların aylık bakım maliyetinin 30 bine çıkması2
- katatespizartmasi14
- su içmek2
- hoşlanılan kızın aynı eski sevgilim gibisin demesi2
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- sex asnasında beddua almak4
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- heyt bea6
- uludağ sözlük discord grubu11
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- maç izlemenin çok saçma olması2
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- heyecanlıyım sözlük4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
Esra elönü hanımefendinin güzel bir yazısının başlığı. Anlayana sivrisinek saz. Anlamayan kazma.
işte o yazı:
......fatiha okuyamam aypottan versek! .............
Tanrım cenaze namazı kaç rekattı?
imam: Ey! Cemaati müslimin merhuma hakkınızı helal ediyor musunuz?
Feride: ETMiYORUM... Allah'a dürüst olmak zorundayım.
ETMiYORUM! Ben ve kardeşlerim hepimiz istiklal marşı okuduğumuz ülkemizde iSTiKBAL harbine uğratıldık.
Başımızın altındaki saç sürüsünü görmeye heveslenen "kıl zaaflı" zihniyetle savaşımızı rabbin bizi beklediği makama havale ederek kılıç kustuk ve sustuk. Peruk terminolojisi sizin "başınızın" altından çıktı bize dikte ettiniz.
Bizi fakülte kuklası olmaya zorlayarak içinizin eteklerinden yankılanan sinsi yasalarla kıs kıs gülme mitingleri düzenlediniz ve çıraklarınıza örtüye ıslık çaldırarak ustalığınızı gösterdiniz.
Ağzımızı kapatıp kendilerini gölge altına bizi de göz altına alan jop dehası adamlara da Hakkımı helal etmiyorum.(!)
Deney tüplerinde yasak fokurdatıp dumanını bize çektiren prangalı bilim adamlarına ve ikna odası mezarlığını açıp onurumuzu diri diri gömmeye çalışan SERT er despotluğuna, Tevhideyi yerin dibine sokup kelepçeli vals ilkeleriyle kara dosya kıvıran kıvrak vicdanlı hakimiyete, üç dakikalık karanlık eylemi yaparak elektrik idaresini örtüye kontak ettiren o zamanki DEVLET tiyatrosu replikçilerine ve suflörlerine hepsine hakkımı helal etmiyorum.
Örtüyü merdiven silen kadınların başında bir çaresizlik bayrağı gibi yazan kalemi pasaklı senaristlere, "örtülüler benim konserime" gelmesin deyip piyano tuşunu şarjör olarak kullanan aydın müzisyenlere, "hadi canım hadi iran'a olmadı Arabistan'a olmadı çamaşır asmaya" diyen maket demokratlara, "sizden bir şey olmaz" deyip adımıza paçavra paragraflar diken yazarlıkla bahçıvanlık arasında ODUN PAZARI oluşturan iNCE Cik yazarlarımıza, aptallık yangınına körükle giden ve bizden itfaiyeci olmamızı bekleyen işgüzar sendikalara ET- Mi -YO -RUM(!)
Benim hakkımın avukatı Allah'tır. O bekle diyorsa bekleriz asıl duruşma topraktan sonraysa topraktan da geçeriz diyordu feride. BAŞIMIZ SAĞ olsun yeter. Ölen özgürlüğümüze şimdilik fatiha okuduysak asıl besmeleyi nerde çekeceğimize BiZ karar veririz..
işte o yazı:
......fatiha okuyamam aypottan versek! .............
Tanrım cenaze namazı kaç rekattı?
imam: Ey! Cemaati müslimin merhuma hakkınızı helal ediyor musunuz?
Feride: ETMiYORUM... Allah'a dürüst olmak zorundayım.
ETMiYORUM! Ben ve kardeşlerim hepimiz istiklal marşı okuduğumuz ülkemizde iSTiKBAL harbine uğratıldık.
Başımızın altındaki saç sürüsünü görmeye heveslenen "kıl zaaflı" zihniyetle savaşımızı rabbin bizi beklediği makama havale ederek kılıç kustuk ve sustuk. Peruk terminolojisi sizin "başınızın" altından çıktı bize dikte ettiniz.
Bizi fakülte kuklası olmaya zorlayarak içinizin eteklerinden yankılanan sinsi yasalarla kıs kıs gülme mitingleri düzenlediniz ve çıraklarınıza örtüye ıslık çaldırarak ustalığınızı gösterdiniz.
Ağzımızı kapatıp kendilerini gölge altına bizi de göz altına alan jop dehası adamlara da Hakkımı helal etmiyorum.(!)
Deney tüplerinde yasak fokurdatıp dumanını bize çektiren prangalı bilim adamlarına ve ikna odası mezarlığını açıp onurumuzu diri diri gömmeye çalışan SERT er despotluğuna, Tevhideyi yerin dibine sokup kelepçeli vals ilkeleriyle kara dosya kıvıran kıvrak vicdanlı hakimiyete, üç dakikalık karanlık eylemi yaparak elektrik idaresini örtüye kontak ettiren o zamanki DEVLET tiyatrosu replikçilerine ve suflörlerine hepsine hakkımı helal etmiyorum.
Örtüyü merdiven silen kadınların başında bir çaresizlik bayrağı gibi yazan kalemi pasaklı senaristlere, "örtülüler benim konserime" gelmesin deyip piyano tuşunu şarjör olarak kullanan aydın müzisyenlere, "hadi canım hadi iran'a olmadı Arabistan'a olmadı çamaşır asmaya" diyen maket demokratlara, "sizden bir şey olmaz" deyip adımıza paçavra paragraflar diken yazarlıkla bahçıvanlık arasında ODUN PAZARI oluşturan iNCE Cik yazarlarımıza, aptallık yangınına körükle giden ve bizden itfaiyeci olmamızı bekleyen işgüzar sendikalara ET- Mi -YO -RUM(!)
Benim hakkımın avukatı Allah'tır. O bekle diyorsa bekleriz asıl duruşma topraktan sonraysa topraktan da geçeriz diyordu feride. BAŞIMIZ SAĞ olsun yeter. Ölen özgürlüğümüze şimdilik fatiha okuduysak asıl besmeleyi nerde çekeceğimize BiZ karar veririz..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar